donkicha Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Ale co pisać umówić się na spotkanie i pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Jeśli o mnie chodzi wróciłem do szeregu, zobaczę jak się temat rozwinie... oni nie widzą naszych postów w internecie. Wierz mi "Oni", a na pewno ich część, są na bieżąco w temacie.Na forum jest dość "kukaczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Propozycja: 10.12.2016r., godzina 15:00, Pizzeria Rotunda w Mościcach Do dyskusji. Edytowane 29 Listopada 2016 przez Tomek1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 3-mam kciuki i wieżę, że uda wam się stworzyć ten klub.Weź Tomku podzwoń po znajomych i poinformuj ich o takich planach, przecież nie wszyscy członkowie muszą być z JB , z pewnością jeszcze kilku zainteresowanych się znajdzie, wiem jak to było u nas, informacja drogą telefoniczną i uzbierała się niezła grupka na zebraniu.Obserwuje wątek na bieżąco, i mam nadzieje spotkać się w przyszłym roku już na waszych zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dzwonię,piszę, nie tylko JB. Staram się dotrzeć do jak najszerszego grona. Jutro jadę do Okręgu na umówione spotkanie. Mam nadzieję że osoby śledzące wątek także przekażą info do zaufanych kolegów i urośniemy w mocną ekipę. Co do zawodów to naprawdę było by super, jeżeli wystartujemy to nad wodą się będziemy widywać często. Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Życzę Wam szczerzę powodzenia. Też chciałem zrobić coś dla naszych okolicznych wód, przerabiałem różne tematy i Tarnów mnie skutecznie wyleczył. Realia są gorsze niż chyba się wydaje. Mieliśmy ten niefart, że u władzy był inny prezes i wyszło jak zwykle czyli wielki h... Dla mnie i kilku wówczas zaangażowanych to koniec bajki, szkoda mi czasu, wolę rodzinie go poświęcić lub na ryby jechać w inny okręg. Nie będę na forum wywlekał kto gdzie i czemu, więc nie miejcie mi tego za zle. Teraz może w większej ekipie coś sie Wam uda- kibicuję z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Wywala drzwiami trzeba wejsc oknem:) mysle ze teraz bedzie troche latwiej ale tez napewno nie calkiem na poczatku. Jest juz Zebaty, jest Rapa, mysle ze sie dolacza i pomoga, coraz wiecej ludzi i okreg bedzie sie bardxiej liczyl ze zdaniem tych ludzi no i dziadki tez kiedys odejda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Miedzy Bochnia a Boleslawiem jest biala plama.Jest od kogos brac przyklad.Wierze ze nam Pomoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Jutro runda pierwsza. Po takiej rozmowie będę wiedział jak druga strona to widzi. Dam znać czy trzeba będzie następnym razem pchać się oknem :-) Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Ja również bym się chętnie przyłączył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Ale Bochnia to nasz kochany okreg Tarnow, wiec to jest najlepszy przyklad ze sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Ja również bym się chętnie przyłączył Zapraszamy. Planowane pierwsze zebranie 10.12.2016r., godzina 15:00, Pizzeria Rotunda w Mościcach. Jeżeli jest inna propozycja lub miejsce to śmiało pisać nie ma co się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Jeżeli chodzi o spotkanie - jak na chwilę obecną : jak najbardziej termin pasuje. Jest o czym rozmawiać, bo problemów z rzeką jest ogrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Panowie, mam informacje z pierwszej ręki. Możemy formalnie powołać do życia Klub. Zasada jest taka że musi on być utworzony przy określonym Kole. Wspomniałem iż jesteśmy również zainteresowani utworzeniem nowego Koła ( reaktywacja CERTY ). Sytuacja ma się tak: Zbiera się grupa 20 osób ( Im więcej tym lepiej ). Określa się cele jakie chcemy aby osiągało nasze Koło. Z takiego spotkania spisujemy protokół, należy dołączyć listę uczestników, wniosek o powołanie Koła. Zarząd Okręgu podejmuje decyzję i jeżeli jest pozytywna to ogłasza się posiedzenie. Co do wsparcia okręgu to mamy zielone światło i poparcie. Odcinkiem No Kill podobno opiekuje się Koło z Tuchowa, nie będę nikogo oceniał czy dobrze czy źle, wspólnie może być tylko lepiej a część z nas mieszkająca na odcinku miejskim mogła by wstąpić do SSR, im więcej rzeki poddane kontroli tym lepiej. Osobiście jestem za utworzeniem nowego Koła. Więcej perspektyw, no i, co najważniejsze, to MY je będziemy kreować. Nowy zdrowy ( mam nadzieje ) organizm się zawsze przyda. Jedna ważna sprawa to liczba członków, jeżeli potrzeba czasu aby uruchomić kontakty to oczywiście pierwsze spotkanie przewidziane na 10.12. można przełożyć by tylko się nam udało uzbierać grupę. Panowie mam nadzieję że wspólnie coś możemy dla siebie zrobić, wykorzystajmy sytuację że drzwiami wszedłem i wyszedłem Żeby nie było tyle lukru na pączku: musimy uzbierać grupę oraz pozyskać lokal ( adres pod jakim będzie nasze Koło ). Dziś będę dzwonił do Gminy Pleśna by dopytać czy coś by można było zorganizować, nie na użytek codzienny lecz na zebrania itp. W Żabnie chłopaki się spotykają w OSP i też jest fajnie. Panowie, drogę otwieram, teraz skrzyknąć grupę i zaczynamy. Pozdrawiam Tomek. P.s. Jeżeli temat ruszy to jadę do Pleśnej , Rzuchowej, Piotrkowic, Koszyc, Zgłobic, Kłokowej itp rozwiesić na tablicach info że chcemy utworzyć Klub. Może ktoś się odezwie, kto wie. Edytowane 30 Listopada 2016 przez Tomek1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Szacunek! To może zrobić listę, kto deklaruję się przenieść do nowego koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Lista już się po cichu tworzyła Panowie do dzieła, wpisywać się Edytowane 30 Listopada 2016 przez Tomek1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Tomku, ta lista to jest lista osób deklarujących chęć wstąpienia do nowego koła czy może do klubu?To może być różnica. Wiem że chłopaki z Pleśnej też są na forum Może pomogą..... Edytowane 30 Listopada 2016 przez TOMI803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Tomku, ta lista to jest lista osób deklarujących chęć wstąpienia do nowego koła czy może do klubu?To może być różnica. Wiem że chłopaki z Pleśnej też są na forum Może pomogą.....A widzisz...... Faktycznie początkowo miał to być klub a nie koło, robię dziś 1000 rzeczy na raz a że koniec miesiąca to nie wiem w co ręce wsadzić Dobra. Panowie kto chętny to wpisywać się w postach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Dzowniłem do Gminy Pleśna, rozmawiałem z panią z działu ochrony środowiska. Wskazała by udac się do Gminnego Ośrodka Kultury. Podobno dysponują salą która by dla nas była idealnym punktem zaczepnym, sama przekaże kontakt do mnie wędkarzom którzy kiedyś brali czynnie udział w tworzeniu CERTY. Jutro podjadę do GOK i jak coś się nowego dowiem to wrzucę na Forum. Pozdrawiam Tomek. Edytowane 30 Listopada 2016 przez Tomek1984 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano119 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam Szanownych forumowiczów, właśnie zalogowałem się pierwszy raz dzięki uprzejmości kolegi. Jestem gotowy do współpracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witamy. Bardzo się cieszę że się rozwija inicjatywa. Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Tomku jestem pełen uznania dla Ciebie jedziesz z tematem aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam .To w końcu klub czy koło? Bo jak koło to taki skok na głęboką wodę . Moim zdaniem na początku lepiej klub. Zobaczyć jak to będzie funkcjonować czy ludzie się za angażują. Wspomniałeś o Cercie, tu trzeba zadać sobie pytanie dlaczego upadła że by nie popełnić tych samych błędów. Co do spotkania to termin ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Witam .To w końcu klub czy koło? Bo jak koło to taki skok na głęboką wodę . Moim zdaniem na początku lepiej klub. Zobaczyć jak to będzie funkcjonować czy ludzie się za angażują. Wspomniałeś o Cercie, tu trzeba zadać sobie pytanie dlaczego upadła że by nie popełnić tych samych błędów. Co do spotkania to termin ok.Z tego co się dowiedziałem to znaczna część ekipy wyjechała z kraju a prezes skupił się na własnej działalności. Jako klub nie będziemy mieli takiej siły przebicia. Jako Koło to już możemy nieźle ,,zamieszać,, oczywiście na plus. Pozdrawiam. P.S. Żeby nie było, takie info na przyszłość, nie marzą mi się stanowiska typu prezes itp Edytowane 30 Listopada 2016 przez Tomek1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ja nie czuję się czlonkiem żadnego koła, płacę składki w Tuchowie, z wygody. Jak powstanie nowo koło mogę płacić składki tam. Jeżeli koło będzie działać aktywnie w kierunku poprawy to się zaangażuję. Mam trochę pomysłów, które sprawdziły się na innej płaszczyźnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi