Gość Tomasz Bociek Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Transport to nie problem. Tym się nie martw :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 A będzie ktoś może jechał w niedzielę przez Rzuchową? Bo w sobotę mam imprezkę i wolę nie ryzykować prawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ja jadę przez Rzuchową. Gdzie podjechać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 A będzie ktoś może jechał w niedzielę przez Rzuchową? Bo w sobotę mam imprezkę i wolę nie ryzykować prawka Jak co to ja mogę być w rezerwie, jak się nic nie zmieni to też się wybieram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Będę pod kościołem bo mam blisko a po drodze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 A będzie ktoś może jechał w niedzielę przez Rzuchową? Bo w sobotę mam imprezkę i wolę nie ryzykować prawka Jak by co to i ja też mogę Ciebie zabrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Patzaw26 ale masz chłopak branie :-) To już trzeci z ofertą się zgłosił ;-) Coś mi się wydaje że to zebranie przewidziane na 10.12 to nie będzie pierwsze ale drugie. Widzę że w niedzielę kilka osób się pojawi. Bardzo dobrze panowie, bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dziękuję Panowie ale dogadałem się już z Tomkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ja w tą niedziele odpadam ale jestem w gotowości za tydzień w weekend ! Udanego spotkania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Biała wylała, więc bez wędek - chyba że ktoś chce się pochwalić co ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Jeśli mi zdrowie jutro pozwoli i będzie ok to podjadę na chwilkę, za tydzień na 100% nie dam rady. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez TOMI803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Wczoraj właśnie byłem zobaczyć jak tam rzeka, kakao na całego. Kije faktycznie do szafy idą. Slav Ty na muchówkę łowisz? Będę mial kilka pytań o zestaw na start. Tomi803 nawet na kilka minut jak dasz radę wpaść to będzie dobrze, jak to któryś kolega napisał ,, zapoznać gęby,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ja na razie tylko spining, muchówke właśnie zakupiłem na start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tomek1984 Ja łowie na muszke jak coś to służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tomek1984 Ja łowie na muszke jak coś to służę pomocą A łowisz cos na Rabie? dokładnie Dobczyce Gdów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ja na razie tylko spining, muchówke właśnie zakupiłem na start.Kupujcie chłopaki to będzie z kim jeździć na rybki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kupujcie chłopaki to będzie z kim jeździć na rybki;)http://www.decathlon.pl/zestaw-wedkarski-muchowy-go-fishing-fly-id_8014384.htmlTaki zestaw dla laika na początek byłby ok? Czasem i mnie nachodzi na muszkę, gdy klenie olewają smużaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tomek1984 Ja łowie na muszke jak coś to służę pomocą No właśnie miałem nadzieję że ktoś z muchówką się do klubu wkręci Ja już łowiłem jeden sezon ale dostawałem szału jak odpinałem tysięczną ukleję na Dunajcu Chciałbym coś w 4 klasie złożyć ale nie wiem jak się do tego zabrać. Fajnie będzie mieć w klubie kilka osób na spin i muszkę. A jak to cenowo wygląda? Taki zestaw żeby się fajnie łowiło no i żebym nie musiał domu pod hipotekę zastawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 No wlasnie cenowo poczatki to wygladaja kiepsko... najlepiej cos uzywanego znalesc w dobrej cenie bo zle dobrany zestaw na poczatek moze bardzo zniechecic do lowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ja na razie tylko spining, muchówke właśnie zakupiłem na start.A kolega co nabył na start ? Pytam żeby się czasem nie zniechęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 No wlasnie cenowo poczatki to wygladaja kiepsko... najlepiej cos uzywanego znalesc w dobrej cenie bo zle dobrany zestaw na poczatek moze bardzo zniechecic do lowienia.No tak. Ze spinem to samo. Jak kij nie ,,siądzie,, to może i 1500 pln kosztować a nic z tego nie będzie. A tak na początek jaki to może być średni koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kreciol jakies 70 zl, linka kolo 100 zl, kijek 300-400 mozna znalesc cos fajnego, podklad jakies 20-30 zl, zylki na przypony( kilka na poczatek, stroft jakies 10 zl szpula) muchy i jakies tam pierdoly ale tez sie parę groszy zbierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Czyli w 1000pln można się zamknąć, oczywiście nie liczę spodniobutów bo to już każdy wie jakie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 No tysiak to tak spoko na poczatek, bez ciśnienia ze na cos zabraknie. A co do spiochow i butow to juz większy wydatek chociaz mozna na jakas promocje trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ja napiszę jak sam zaczynałem : wędka+kołowrotek -do 200 zł śmiało kupisz. Jak na początek to w klasie 5. Obsłuży każda technikę na początek. Sznur - od biedy wystarczy tylko pływający - koszt 30-60 zł bez problemu. Spodniobuty- tutaj już jak kto woli. Zaczynałem od gumowych za 250 zł. Dwa sezony przechodziłem aż zainwestowalem w oddychające. Klenie ja Dunajcu ładne i grube, bolenie na suchą ahh wspomnienia lukaszryba na rabie nie lowilem jeszcze. Z rozpędu jak jechałem do lądowałem na Podhalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi