Skocz do zawartości

Klub Białej Tarnowskiej

Gość Tomasz Bociek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Tomasz Bociek

Patzaw26 ale masz chłopak branie :-) To już trzeci z ofertą się zgłosił ;-) Coś mi się wydaje że to zebranie przewidziane na 10.12 to nie będzie pierwsze ale drugie. Widzę że w niedzielę kilka osób się pojawi. Bardzo dobrze panowie, bardzo dobrze.

Gość Tomasz Bociek

Wczoraj właśnie byłem zobaczyć jak tam rzeka, kakao na całego. Kije faktycznie do szafy idą. Slav Ty na muchówkę łowisz? Będę mial kilka pytań o zestaw na start. Tomi803 nawet na kilka minut jak dasz radę wpaść to będzie dobrze, jak to któryś kolega napisał ,, zapoznać gęby,,

• Like 1

Gość Tomasz Bociek

Tomek1984 Ja łowie na muszke jak coś to służę pomocą :)

No właśnie miałem nadzieję że ktoś z muchówką się do klubu wkręci  :)  Ja już łowiłem jeden sezon ale dostawałem szału jak odpinałem tysięczną ukleję na Dunajcu  :wacko:  :unsure:  Chciałbym coś w 4 klasie złożyć ale nie wiem jak się do tego zabrać. Fajnie będzie mieć w klubie kilka osób na spin i muszkę. A jak to cenowo wygląda? Taki zestaw żeby się fajnie łowiło no i żebym nie musiał domu pod hipotekę zastawiać  :D

Gość Tomasz Bociek

No wlasnie cenowo poczatki to wygladaja kiepsko... najlepiej cos uzywanego znalesc w dobrej cenie bo zle dobrany zestaw na poczatek moze bardzo zniechecic do lowienia.

No tak. Ze spinem to samo. Jak kij nie ,,siądzie,, to może i 1500 pln kosztować a nic z tego nie będzie. A tak na początek jaki to może być średni koszt?

Ja napiszę jak sam zaczynałem : wędka+kołowrotek -do 200 zł śmiało kupisz. Jak na początek to w klasie 5. Obsłuży każda technikę na początek. Sznur - od biedy wystarczy tylko pływający - koszt 30-60 zł bez problemu. Spodniobuty- tutaj już jak kto woli. Zaczynałem od gumowych za 250 zł. Dwa sezony przechodziłem aż zainwestowalem w oddychające. Klenie ja Dunajcu ładne i grube, bolenie na suchą ahh wspomnienia :D lukaszryba na rabie nie lowilem jeszcze. Z rozpędu jak jechałem do lądowałem na Podhalu :)