Gość Tomasz Bociek Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam, bardzo dziękuję za zabranie głosu, oczywiście jeżeli już z kolegami ustalimy w jakim kierunku będziemy chcieli działać, to będziemy wdzięczni za każdą pomoc. Rozumię że z Mazur ciężko kolegę fatygować do przyjazdu lecz zawsze można porozmawiać telefonicznie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Tomku jeżeli byś chciał to mogę Ci odsprzedać nówkę sznur firmy Taimien tylko że w klasie #6. Chciałem próbować z muchą ale jako 14 letni chłopak nie miałem o tym pojęcia i odsprzedałem wszystko... został tylko sznur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Szkoda że to nie #4 lub #5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam Panowie ja jestem z klubu Rapa i życzę wam POWODZENIA ! Super że macie zapał i coś chcecie zmieniać ! Mam nadzieje że nasze kluby będą współpracować i wzajemnie się wspierać ! myślę że w jakiś sposób możemy sobie pomagać a nawet kiedyś zrobić jakieś wspólne zebranie lub imprezę nad wodą (może dołączyłby się Zębaty ? ) Czym nas więcej tym więcej zdziałamy ! Warto zawiązać jakaś koalicje Jest tylko jedna wielka przeszkoda a mianowicie słynny już na bardzo duże odległości cieszący się tragiczną opinią Tarnowski pseudo związek :/ Niestety przez tych tzw. ,,dziadów" którzy są zupełnie niereformowalni będziemy mieć duże kłody pod nogami a jeśli nie kłody to zero pomocy :/ Piszę to celowo i mam dużą nadzieję że któryś z nich to przeczyta ! ich zawody i noszenie ryb w reklamówkach doprowadza mnie normalnie do szału :/ ! Życzę wam aby w waszym klubie było wielu zapaleńców a nie tylko członków na papierze tak jak jest to niestety u mnie :/ zostało nas tylu że na jednej ręce można policzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam. Dziękujemy za miłe słowo. My dopiero budujemy klub a jaki będzie ostateczny kształt wyjdzie w praniu. Co do zawodów i współpracy to oczywiście jesteśmy na tak. Sezon 2017 chcemy rozpocząć pod nowym szyldem. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą w 2017r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Piszę to celowo i mam dużą nadzieję że któryś z nich to przeczyta ! Czytają, czytają a nawet jeśli nie osobiście to na pewno mają "kukaczy"Co jakiś czas ktoś anonimowo bez logowania zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 I bardzo dobrze niech zaglądają i czytają może zrobi się im głupio a przynajmniej podniosę im ciśnienie nie ukrywam swojego zdania na ich temat ! proponuję zrobić kiedyś jakieś wspólne spotkanie albo imprezę nad wodą i ustalić jakieś strategie działania może przybędą ludzie którzy uświadomią nas jak to się wszystko dokładnie kreci i co z czym się je i co można zrobić alby było lepiej a przynajmniej utrudnić życie pewnym władczym pierdzielom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Hehe, dobrze prawi polać mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Trzeba pomalu zaczynac bo dziadki kiedyś odejdą i wejdą nowi ludzie miejmy nadzieje ze z innymi poglądami na to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Widzę, że dyskusja się rozwija, pozdrowienia dla @bencur. Więcej takich ludzi ze śmiałymi poglądami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Hej, wie ktos jaka woda na Bialej? Zapowiadaja jakies ocieplenie to może jeszcze dało by się wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Tu masz podgląd http://www.biala.prospect.pl/wizualizacja/punkt_pomiarowy.php?prze=TUBI&kam=1http://www.biala.prospect.pl/wizualizacja/punkt_pomiarowy.php?prze=TUBI&kam=2Klik w miniaturkę powiększa obraz z kamery W niedzielę już była całkiem, całkiem, a i klenie mniej ostrożne jak delikatnie jest trącona Edytowane 7 Grudnia 2016 przez TOMI803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 O spoko strona bo kolor wody widac:) dzieki:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Bardzo fajna strona Tu masz podgląd http://www.biala.prospect.pl/wizualizacja/punkt_pomiarowy.php?prze=TUBI&kam=1http://www.biala.prospect.pl/wizualizacja/punkt_pomiarowy.php?prze=TUBI&kam=2Klik w miniaturkę powiększa obraz z kamery W niedzielę już była całkiem, całkiem, a i klenie mniej ostrożne jak delikatnie jest trącona Fajna stronka, już sobie zgrałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Pojutrze sobota, ktoś, coś....odnośnie soboty i godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam. Rozmawiałem z Michałem, jemu godzina odpowiada czy to 15 czy 17. Jeżeli nic innego mu nie wypadnie to przyjedzie. Jeżeli pasuje Wam inna godzina to piszcie. Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ja na 17 może dam radę, na 18 na 100% o ile zdrowie pozwoli, na dzisiaj jest super .Niech się reszta wypowie co i jak, o której komu pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Panowie wiem że wstępnie spotkanie ustalone jest na 15:00, kilka osób może mieć problem z pojawieniem się tak że proszę o wpisy czy 17:30 odpowiada. Jutro do 14:00 roześlę do wszystkich czy zostaje 15:00 czy zmienimy na 17:30. Chcę wiedzieć wcześniej bo trzeba będzie zrobić rezerwację co by nasze spotkanie nie odbyło się pod Rotunkdą a nie w środku z powodu braku miejsca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ja jestem za 17:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wstępna rezerwacja jest. Jutro muszę potwierdzić godzinę spotkania przed południem. No chyba że macie inne propozycje co do miejsca to pisać, pisać. Ja dziś cały dzień za kierownicą tak że na forum będę sporadycznie. W razie potrzeby 664 481 158. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ja jestem jednak za tą 15:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dla mnie godzina jest obojętna, jestem czasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dla mnie godzina jest obojętna, jestem czasowy.Ja też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ja niestety mam problem z czasem i wcześniej jak na 18 nie przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Coś mało tych osób. .. :/ Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi