Skocz do zawartości

Klub Białej Tarnowskiej

Gość Tomasz Bociek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Tomasz Bociek

Witam, bardzo dziękuję za zabranie głosu, oczywiście jeżeli już z kolegami ustalimy w jakim kierunku będziemy chcieli działać, to będziemy wdzięczni za każdą pomoc. Rozumię że z Mazur ciężko kolegę fatygować do przyjazdu lecz zawsze można porozmawiać telefonicznie. Pozdrawiam.

Witam Panowie ja jestem z klubu Rapa i życzę wam POWODZENIA ! Super że macie zapał i coś chcecie zmieniać ! Mam nadzieje że nasze kluby będą współpracować i wzajemnie się wspierać ! myślę że w jakiś sposób możemy sobie pomagać a nawet kiedyś zrobić jakieś wspólne zebranie lub imprezę nad wodą (może dołączyłby się Zębaty ? ) Czym nas więcej tym więcej zdziałamy ! Warto zawiązać jakaś koalicje :) Jest tylko jedna wielka przeszkoda a mianowicie słynny już na bardzo duże odległości cieszący się tragiczną opinią Tarnowski pseudo związek :/ Niestety przez tych tzw. ,,dziadów" którzy są zupełnie niereformowalni będziemy mieć duże kłody pod nogami a jeśli nie kłody to zero pomocy :/ Piszę to celowo i mam dużą nadzieję że któryś z nich to przeczyta :D ! ich zawody i noszenie ryb w reklamówkach doprowadza mnie normalnie do szału :/ ! Życzę wam aby w waszym klubie było wielu zapaleńców a nie tylko członków na papierze tak jak jest to niestety u mnie :/ zostało nas tylu że na jednej ręce można policzyć.

• Like 1

Gość Tomasz Bociek

Witam. Dziękujemy za miłe słowo. My dopiero budujemy klub a jaki będzie ostateczny kształt wyjdzie w praniu. Co do zawodów i współpracy to oczywiście jesteśmy na tak. Sezon 2017 chcemy rozpocząć pod nowym szyldem. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą w 2017r

I bardzo dobrze niech zaglądają i czytają  :) może zrobi się im głupio a przynajmniej podniosę im ciśnienie :P nie ukrywam swojego zdania na ich temat :) ! proponuję zrobić kiedyś jakieś wspólne spotkanie albo imprezę nad wodą i ustalić jakieś strategie działania :) może przybędą ludzie którzy uświadomią nas jak to się wszystko dokładnie kreci i co z czym się je i co można zrobić alby było lepiej a przynajmniej utrudnić życie pewnym władczym pierdzielom :)

• Like 2

Tu masz podgląd :)

http://www.biala.prospect.pl/wizualizacja/punkt_pomiarowy.php?prze=TUBI&kam=1

http://www.biala.prospect.pl/wizualizacja/punkt_pomiarowy.php?prze=TUBI&kam=2

Klik w miniaturkę powiększa obraz z kamery ;) 

W niedzielę już była całkiem, całkiem, a i klenie mniej ostrożne jak delikatnie jest trącona :)

Edytowane przez TOMI803

Bardzo fajna strona

Tu masz podgląd :)

http://www.biala.prospect.pl/wizualizacja/punkt_pomiarowy.php?prze=TUBI&kam=1

http://www.biala.prospect.pl/wizualizacja/punkt_pomiarowy.php?prze=TUBI&kam=2

Klik w miniaturkę powiększa obraz z kamery ;)

W niedzielę już była całkiem, całkiem, a i klenie mniej ostrożne jak delikatnie jest trącona :)

Fajna stronka, już sobie zgrałem.

• Like 1

Gość Tomasz Bociek

Panowie wiem że wstępnie spotkanie ustalone jest na 15:00, kilka osób może mieć problem z pojawieniem się tak że proszę o wpisy czy 17:30 odpowiada. Jutro do 14:00 roześlę do wszystkich czy zostaje 15:00 czy zmienimy na 17:30. Chcę wiedzieć wcześniej bo trzeba będzie zrobić rezerwację co by nasze spotkanie nie odbyło się pod Rotunkdą a nie w środku z powodu braku miejsca.

• Like 1

Gość Tomasz Bociek

Wstępna rezerwacja jest. Jutro muszę potwierdzić godzinę spotkania przed południem. No chyba że macie inne propozycje co do miejsca to pisać, pisać. Ja dziś cały dzień za kierownicą tak że na forum będę sporadycznie. W razie potrzeby 664 481 158.