lysy69 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Nie bądź takim pesymistą , na pewno będzie pięć osób . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Coś mało tych osób. .. :/ Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka No nie ukrywam zdziwienia, myślałem że będzie nas zdecydowanie więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Jestem.Mam wolne 15-18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Nie bądź takim pesymistą , na pewno będzie pięć osób .Ha ha jak tylko 5 to dla każdego starczy po widelnicy i szerszeniu[emoji2] [emoji1] Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 To jeszcze zostaną larwy ważki a o innych robalach już nie wspomnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Taka podpucha by się przydała, to może z 20 osób by się uzbieralo a tak.. dupa???? Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Do mnie nie dostosowujcie godziny, bo widzę, że mi pasuje najpóźniej. Moje zdanie znacie (klub) i na mój podpis możecie liczyć. Przyjadę na koniec, to też będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Spokojnie, poczekamy do jutra i zobaczymy jak się sytuacja wyklaruje, na ten moment widzę że kilka osób może pojawić się między 17-18, a w Rotundzie dziś mi mogli zrobić rezerwację na 17:00. Jutro ok 12:00-13:00 prześlę ostateczny email. Jeżeli ,,projekt,, ruszy to i tak będzie potrzebne kolejne zebranie. Myślę że już po świętach i wtedy dostosujemy się do kolegów którzy nie mogą pojawić się w tą sobotę, termin także poddamy do dyskusji. Myślę że to dobre rozwiązanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ja będę tylko napiszcie o której 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ja jak najbardziej będę w tym tygodniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ja postaram się być. Przepraszam że tak na forum tutaj mnie mało, ale delikatnie mówiąc - ostry zapiernicz ostatnio mam. Dawajcie znać co do godziny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 I zebranie będzie w niedzielę czy sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) I zebranie będzie w niedzielę czy sobotę? Propozycja: 10.12.2016r., godzina 15:00, Pizzeria Rotunda w Mościcach Do dyskusji. 10 -SOBOTA Dasz radę być ? Edytowane 8 Grudnia 2016 przez TOMI803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) ok czyli 10.12.2016 godz 15? żebyśmy się dobrze zrozumieli? Edytowane 9 Grudnia 2016 przez patzaw26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tomek1984 dzisiaj poda dokładną godzine, 15:00 czy 17:30.Ja osobiście nie dam rady na 15:00- praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Witam. SOBOTA 10.12.2016. Pizzeria Rotunda 33-101, Kwiatkowskiego 20, 33-100 Tarnów, godzina 17:00 Dziś potwierdziłem, jeżeli ktoś będzie później to nic nie szkodzi, 100% że w godzinę nie ustalimy wszystkiego. Jeżeli ktoś nie może być jutro o takiej godzinie to proszę się nie martwić, ustalimy wspólnie kolejne spotkanie i wtedy to my dostosujemy się do pozostałych kolegów. Pozdrawiam Tomek. Edytowane 9 Grudnia 2016 przez Tomek1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Właśnie jestem na SORze,ale powinienem być ???? Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Mam nadzieję że nic poważnego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Paluszek na piłę wjechał???? Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 No tak..... Ja dziś klepałem wahadełka kleniowe i też mam palce mocno poobijane. Powodzenia na SOR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dzięki! Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tomi803 jakbys potrzebowal jednoski tj.450 ml.B rh+ to wal na pw.Mam na 13.grudnia oddawanie krwi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi