Skocz do zawartości

Klub Białej Tarnowskiej

Gość Tomasz Bociek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Tomasz Bociek

Właśnie wróciłem, nie ma sensu, myślałem jeszcze na Niedomice wyskoczyć na okonie ale zbyt mało czasu. Wczoraj wyskrobałem takie pchełki, na wiosnę będą zamiatać za przelewami. Praca bardzo agresywna, mam nadzieję że klenie będą zadowolone  :D

post-61029-0-91300400-1481365337_thumb.jpg

Edytowane przez Tomek1984
  • Like 2

Gość Tomasz Bociek

Dziękuję wszystkim tym którzy dali radę dziś stawić się na zebraniu  :clappinghands:( osobne podziękowania dla TOMI803, który z poważną raną ręki przyjechał osobiście, jak się chce to się da B)  )  Wszystko ustalone, teraz tylko przebijemy się przez formalności i wejdziemy w rok 2017 pod wspólnym ,,szyldem,, Pozdrawiam Tomek.

• Like 3

Gość Tomasz Bociek

Tylko następnym razem Łysy musi zostawić ,,zabawki,, w domu bo każde zebranie będzie się kończyć w momencie wyjęcia przez niego pudełek  :doh: :P  :D

• Like 3

Gość Tomasz Bociek

Kurcze jak tak czytam to strasznie żałuję że mnie nie było, ale niestety dostałem nie planowany kurs do Krakowa po siostrę i trzeba było jechać... Mam nadzieję że następnym razem się spotkamy :)

Uwierz mi że naprawdę genialna ekipa się zebrała  :highfive:  :clappinghands:  :good: Rewelacyjni ludzie, duuuuuuuuuuuuuuuuużo mega pomysłów. Pozdrawiam ,, Ojców założycieli,,  :D  :P  ;)

• Like 3

Gość Tomasz Bociek

Powstała lista inicjatorów. Na ten moment jest 10 osób. W poniedziałek ruszamy z projektem do władz tarnowskiego Okręgu. Jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli to w nowym roku już będziemy oficjalnym klubem przy Okręgu. Osoby zainteresowane współpracą w realizacji naszych celów zapraszamy na 2 spotkanie. Odbędzie się ono w nowym roku, termin oraz miejsce podamy przed końcem roku. Teraz tworzy się statut itp. czyli formalności, formalności, papierologia itp.  :doh:  Pierwszy rok pokaże gdzie jesteśmy i co dalej. Więcej informacji raczej twarzą w twarz  :) Pozdrawiam Tomek.