Mekamil Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Od południa przy każdym wejściu/ przejściu na stronie wyskakuje mi coś takiego: O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 U mni jest to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gfg8 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 U mnie pojawiło się to dopiero dzisiaj.Ale od czwartku 5.05 dzieją się dziwne rzeczy. Strony portalu się nie wczytują poprawnie cały czas wyskakują mi jakieś błędy nie zależnie od używanej przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fishbartek1 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ja mam ten sam komunikat o zagrożeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Mnie też się TO pojawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Wczoraj to mi tylko ze dwa razy goły kod strony się pokazał zamiast strony głównej forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gfg8 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Czy wszyscy którzy maja ten problem używają avasta?Czy komuś kto nie używa tez pojawia się goły kod strony? Jakiś czas temu avast miał awarie były uszkodzone definicje wirusów po aktualizacji...Możliwe ze to cos z avastem… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Potwierdzam - problem rozwiązany - szukam dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Gdyby ktoś jeszcze znalazł jakąś stronę z tym komunikatem dajcie mi proszę pilnie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wędkarz87 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Strony portalu się nie wczytują poprawnie cały czas wyskakują mi jakieś błędy nie zależnie od używanej przeglądarki. U mnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 a konkretnie? siedzę teraz i nic się nie dzieje złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wędkarz87 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 a konkretnie? siedzę teraz i nic się nie dzieje złego Ja dopiero wszedłem dziś po pracy i jak na razie nic nie było,ale wczoraj i wcześniej czasami po kliknięciu w odnośnik do tematu,odnośnik do numeru strony lub klik wstecz wyskakiwały jakieś hieroglify zamiast normalnej strony.Jeśli dziś starałeś się to naprawić,to możliwe że się udało bo jak dotąd nic mi dziś nie wyskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ok. zaraz zerknę. dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gfg8 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Wydaje mi się ze problem został rozwiązany przez właściciela. Powyższe problemy, przynajmniej u mnie, już nie występują. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Problem chyba rozwiąany bo komunikat już wyskakuje .Czyży wiosna i jakiś robaczek atakował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Na stronie głównej nie ładują mi się artykuły najnowsze...Czy mam problem z kompem, czy to po stronie jerka?Mój system zabezpieczony jest Nortonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tymon Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 U mnie to samo Nic z paska nie wchodzi poza forum i galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 To samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 długi Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Jak wyżej - to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Zrobione Dzięki za info!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bednar Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 U mnie od kilku miesięcy działa tylko forum. a takie fajne artykuły kiedyś można było poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 U mnie od kilku miesięcy działa tylko forum. a takie fajne artykuły kiedyś można było poczytać. Co to znaczy, że działa tylko forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bednar Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Strona startowa nie działa.Np z google bezpośrednio na forum mogę wejść, zalogować i przeglądać zawartość, zdjęcia też. Z forum klikając na startową też nie daje rady. po za tym forum mimo że działa nie otwiera się do końca, zielony pasek dochodzi prawie do końca i może tak ładować sie godzinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wędkarz87 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Od wczoraj co jakiś czas,dość często samoczynnie wylogowuje mnie z forum,ktoś jeszcze ma taki problem czy muszę pogrzebać w przeglądarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Od wczoraj co jakiś czas,dość często samoczynnie wylogowuje mnie z forum,ktoś jeszcze ma taki problem czy muszę pogrzebać w przeglądarce? Sprawdź czy masz odpowiednio ustawioną datę/godzinę w komputerze. Sprawdziłem stronę z kilku komputerów o różnych ustawieniach/systemach operacyjnych/przeglądarkach - wszystko chodzi w porządku. Strony ładują się bez najmniejszych problemów. Pozdrawiamremek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wędkarz87 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Godzina i data jest spoko,wyczyściłem pamięć przeglądarki z ciasteczek itp. pierdół i jak na razie jest dobrze Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mekamil
Od południa przy każdym wejściu/ przejściu na stronie wyskakuje mi coś takiego:
O co chodzi?
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi