Mekamil Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Od południa przy każdym wejściu/ przejściu na stronie wyskakuje mi coś takiego: O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam,dzisiaj kikakrotnie przy powracaniu z działu (z watku)do strony głównej wyskakiwało: Segmentation fault (core dumped)i trzeba było od nowa wchodzic na stronę.SławekA dzisiaj (tj. 01.07)normalnie wraca na stronę główną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wędkarz87 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ostatnio tam gdzie te odnośniki prywatne wiadomości,użytkownicy itd. zamiast strona główna czasami tak mi pisze: Strona g?ż??ż?wna Zauważyłem to na dwóch komputerach z jeden z windows'em drugi z mac'iem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Poprawię - to mały trick dla mnie (specjalnie to zrobione) przed weekendową akcją - bym rozpoznał gdzie jestem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mekamil
Od południa przy każdym wejściu/ przejściu na stronie wyskakuje mi coś takiego:
O co chodzi?
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi