stugrzeg Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam, pytanie do expertów Próbowałem wymienić w New 09 Caldii 2500 w rolce kabłąka plastikową panewkę na łożysko kulkowe (które akurat posiadam - oryginalne). I tu niemiła niespodzianka potrzebne są jaszcze dodatkowo dwie stalowe podkładki dystansowe 3 x 4,8 x 0,5 mm, tak wygląda to na schemacie np AdwantageCzy ktoś z Kolegów wie gdzie takie zdobyć ???i w ogóle czy jest możliwa taka podmiana ? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 I tu niemiła niespodzianka potrzebne są jaszcze dodatkowo dwie stalowe podkładki dystansowe 3 x 4,8 x 0,5 mm, tak wygląda to na schemacie np AdwantageCzy ktoś z Kolegów wie gdzie takie zdobyć ???i w ogóle czy jest możliwa taka podmiana ?a temat już byl http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=15274&am p;start=0&jak najbardziej, po wymianie jest jak fabrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Może był ale nie o podkładkach (no może jedno zdanie, ale bez konkretów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 doczytałeś, czy nadal masz wątpliwości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 dobra.... już zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 zapytam i ja: kto ma i moze odsprzedac lub mi powiedziec, gdzie moge zamowic te podkladki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi