tomeksawyer Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 WitamCzy dysponuje ktoś rysunkami sterów do salmo tiny lub gotowymi sterami? Uzbierało mi się kilka sztuk z wyłamanymi sterami, warto by je naprawić a ręczne piłowanie mi się nie uśmiecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Napisz do Konrada @Konktenbit coś znajdzie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Dzięki za info, już znalazłem wcześniej ten kontakt na forum ale pomyślałem, że może ktoś już rozpracował ten temat naprawy tych fajnych i łownych woblerków, niestety tak bardzo podatnych na uszkodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi