Skocz do zawartości
  • 0

STOPKI

admin

Pytanie

Witam,

W związku z nadmiernym wykorzystywaniem przez niektórych userów podpisów/stopek do celów reklamowych oraz by nie tracić czasu na indywidualne rozpatrywanie tychże wpisów userów postanawiamy wyłączyć tą opcję na naszym forum.

Możliwość taka pojawi się w przyszłości w zupełnie innej formie.

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Na wpisy z cytatami było miejsce. Reklama typowej komercji, na której ktoś zarabia wykorzystując do tego jerkbait.pl - NIE. Nas też kosztuje utrzymanie portalu, do którego, ku naszej radości przychodzi, coraz więcej osób. Jerkbait.pl w tym temacie nie jest instytucją charytatywną. Zwłaszcza wtedy kiedy są firmy płacące za kampanię reklamową (komercyjne bannery na jerkbaiit.pl) musimy w stosunku do nich być uczciwi.

Pozdrawiam

Remek

• 0

zablokowano wszystkie sygnatury? nawet takie, ktore propaguja akcje non profit lub np. C&R?

tylko dla mojego zrozumienia ... czyli zamiast uregulowac forme stopek dla pewnej czesci userow (mam na mysli stopki komercyjne) - zabrano wszystkim?

Również miałem świetną sygnaturę związaną z C&R, szkoda.

• 0

Czy ta przyszłość, w której pojawi się zamiennik, będzie taka sama jak w wypadku koszulek i czapek, o wyszukiwarce nie wspomnę... <_<

:lol: dobre Embarassed

@pitt

tak brachu, poszło po całości - doszliśmy do wniosku że na moderowanie stopek nas nie stać.

Też miałem fajny wierszyk ale cóż, nie on był istotą mojego uczestnictwa w forum.

• 0

Czy ta przyszłość, w której pojawi się zamiennik, będzie taka sama jak w wypadku koszulek i czapek, o wyszukiwarce nie wspomnę... <_<

Dobre dobre <_<, zauważyłem ostatnimi czasy, że właściciel zaniedbał forum :wacko:.

Wlasciciel, podobnie jak redaktorzy czy moderatorzy, ma swoje zycie,prace i rodzine. Poswieca ile moze na forum.Podobnie jak reszta z nas.

Bujo

• 0

Dobre dobre <_<, zauważyłem ostatnimi czasy, że właściciel zaniedbał forum :wacko:.

Wlasciciel, podobnie jak redaktorzy czy moderatorzy, ma swoje zycie,prace i rodzine. Poswieca ile moze na forum.Podobnie jak reszta z nas.

Bujo

Oczywiście Bujo, masz rację. Cenię Waszą pracę. Ale userzy też budują ten portal, piszą teksty na stronę główną, posty, wklejają fotki...

I coraz częściej otrzymują obietnice bez pokrycia.

• 0

Witam,

@tpe1,

Jasne, wszystko rozumiem. Z wyszukiwarka sa male problemy, jak na razie nierozwiazane, wisi przyczepiony link. Mysle, ze teraz Remek sie tym zajmie :D

Koszulki i cala reszta tez nie jest jak by sie wydawalo, od bardzo dawna szukamy solidnej firmy, za jakies normalne pieniadze, na razie bez rezultatu. Jesli taka znasz bardzo prosimy o podanie namiarow. Projekty sa gotowe od dawna.

Bujo

• 0

Witam,

@tpe1,

Jasne, wszystko rozumiem. Z wyszukiwarka sa male problemy, jak na razie nierozwiazane, wisi przyczepiony link. Mysle, ze teraz Remek sie tym zajmie :D

Koszulki i cala reszta tez nie jest jak by sie wydawalo, od bardzo dawna szukamy solidnej firmy, za jakies normalne pieniadze, na razie bez rezultatu. Jesli taka znasz bardzo prosimy o podanie namiarow. Projekty sa gotowe od dawna.

Bujo

Niestety nie znam w Ire takiej firmy...A te w Polsce, które znałem, nie wiem czy jeszcze istnieją...

• 0

Skoro temat powstał, to dodam, że i mi szkoda stopek. Nie wystarczył by (?) zwykły zapis w regulaminie: komercji w stopkach mówimy: NIE! Kto się nie dostosuje do obyczajów, niech kultywuje własne - gdzie indziej. Zawsze to dodatkowa robota, ale nie trzeba przecież w jeden weekend weryfikować tysięcy userów. Wiadomo, że proceder nagminny jest u garści aktywnych komercyjnie osób, czy też - tfuuu - podmiotów

Mam nadzieję, że ta nowa forma pojawi się szybko, ale sądzę, że Administracja wie co robi, albo chociaż robi, co wie ;)

Pozdrawiam

Grzesiek

----------------------------------------

Ryba też człowiek, a wędkarz?

<_<

• 0

Panowie mam pytanie – co mam likwidować by być poprawnym „forum-owo”, działalność gospodarczą czy stronę www…?

Była możliwość to każdy kto chciał wstawił swoją jako domową i tyle. Właściciel stwierdził, że mu to nie pasuje i zamknął teatrzyk - jest po sprawie…

Pisanie teraz o podmiotach gospodarczych a nie społeczności forum to już lekka przesada.

• 0

Jeśli to i do mnie Lady, to ja zasugerowałem, że jeśli dotychczasowa forma nie pasuje (przestała pasować), to trzeba wskazać jaka forma będzie pasowała i po sprawie, zamiast wcielić nie będzie niczego :D

Pisząc proceder i tfuuu - podmioty to tylko półżartem, nikogo nie chcąc urazić :D

Pozdrawiam

Grzesiek

• 0

Panowie, stalo sie wedle ogolnie znanego przyslowia: Jeszcze sie taki nie narodzil, ktory wszystkim dogodzil.

Decyzja o likwidacji stopek zrodzila sie rowniez i z powodu coraz liczniejszych zgloszen uzytkownikow.

Z drugiej strony mysle, ze chyba nie po to tutaj wchodzicie, zeby eksponowac stopki?

Gumo

• 0

Przeta wprowadzenie takiego zapisu do regulaminu nie dało by nic. Na dziale sprzedam nie da się opanować naszych forumowych orłów sprzedaży, gdzie po wystawieniu nastu przedmiotów okazuje się ze mają każdego z nich... naście. To ma to przejść w stopkach, skoro tam za każdym razem jest pieklenie się, rżnięcie głupa i ogólnie duze oczy a czemu??

• 0

Witam,

@tpe1,

Bujo

Witam,

sam zamawiam dla siebie koszulki z najwyśzej jakości bawełny od Stedmana i są na prawdę SUPER. Grube i po wielu praniach nie widać zmęczenia. Mogę załatwić praktycznie dowolny nadruk na koszulkę. Ilość NIEOGRANICZONA :mellow:

Nie zajmuję się tym zawodowo, ale Kolega z któym pracuję, pracował wiele lat w reklamie i dalej jedną nogą w tym siedzi.

Chętnie pomogę w tym temacie.

Dajcie znać w razie czego.

Pozdrawiam