atb69 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 No i wpadłem, skompletowałem swój pierwszy zestaw cast. Byłem dziś z nim nad wodą i ... super sprawa, bardzo mi się spodobało. Nawet się nic nie plątało Tylko podczas łowienia odczuwałem ból małego palca, i tu rodzi się moje pytanie (może absurdalne): jak prawidłowo trzymać wędzisko? który palec ma spoczywać na cynglu kija?Dodam że multik niskoprofilowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 To jest jak w spinie - jak komu wygodnie.Ja mam duże ręce, więc obejmuję dłonią multika i tylko mały palec mam przed 'cynglem'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Trzymam pazur tak samo - między małym a serdecznym, dłonią obejmuję cały panel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi