klonek02 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 WitamZwracam się z prośbą do wszystkich castingowców z prośbą o wybranie tego pierwszego multika dodam że będe łowić na Slidery od 7cm wzwyż ogółem jerki 20-100g Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Wg mnie DAM jest lepiej spasowany, ale to ta sama klasa sprzętu, więc nad wodą dużej różnicy nie zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek02 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 a czy plećka pp 20-25 lb będzie pasowaćJeszcze jedno pytanie mianowicie czy wędki o cw 30-100g będą ładować sliderki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ja preferuję 30-40lb do jerków.Zależy od modelu. Większość raczej nie, ale 7mki są na tyle lotne, że nie muszą ładować, a i tak dobrze polecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek02 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 a jakie przynęty obsłuży ten DAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi