Skocz do zawartości
  • 0

UWAGA-KONKURS!

Gość

Pytanie

Dużymi krokami zbliża się jesień, czyli czas przez wielu uznawany za najlepszy okres na szczupaka. Wobec tego chciałbym wykorzystać nadarzającą się okazję i ogłosić konkurs. Konkurs na przynętę szczupakową – jerka Waszych „marzeń” (jesteśmy w końcu na forum jerkbait.pl). Zasady są nadzwyczaj proste. Pod tym postem piszcie swoją „wizję” idealnego jerka, przynęty której nie macie jeszcze w pudełku, a którą chcielibyście mieć, która śni się Wam po nocach… Opiszcie wszystko w szczegółach, im więcej informacji tym lepiej. Moja skromna osoba oraz Remek ze zbioru wszystkich propozycji wybierze jedną, naszym zdaniem najciekawszą (co ważne możliwą do wykonania w warunkach domowych). Nagroda w tym konkursie wydaje się oczywista, autor pomysłu otrzyma ode mnie 3 sztuki wymyślonego przez siebie jerka - jedynego i niepowtarzalnego. Remek jako właściciel jerkbait.pl obejmuje patronat nad konkursem, a tym samym zobowiązuje się do ufundownia drobnego upominku (myślę, że sam o tym napisze). Zdaje sobie sprawę, że będzie to bardzo duże wyzwanie dla mnie jednak postaram się zrobić wszystko żeby się udało a tym samym żeby Was nie zawieść. No to do dzieła, macie od jutra 2 tygodnie.

Pozdrawiam!

Marcin - Yokozuna B)

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam Wszystkich,

Z tego co wiem Yoko podjął już ostateczną decyzję kto zostanie wyróżnony w konkursie przez niego wymyślonym i ogłoszonym. Tak więc myślę, że dzielą nas już chwile od ostatecznego ogłoszenia wyniku.

Ze swojej strony informuję, że jako patron medialny tego konkursu za zajęcie pierwszego miejsca ufundowałem nagrodę. Każda dobra przynęta musi wisieć na dobrym przyponie. Tak więc moja nagroda to materiał tytanowy firmy TERMINATOR do wykonywania specjalistycznych przyponów jerkowych. Wytrzymałość 50lb (szczupak, muskie), długość 30 stóp.

http://hires.basspro.com/is/servlet/izoom/BassPro/58096?layer=comp&wid=500&hei=500&fmt=jpeg&qlt=100,0&op_sharpen=0&resMode=norm&op_usm=1.0,1.0,0.0,0

Pozdrawiam

Remek

• 0

Witam,

będzie krótko i na tamat. Zwycięzcą konkursu zostaje - Gadda. Darek jeśli się uda zrealizować (a taką mam nadzieję) Twój pomysł to możesz być pewny, że powstaną TYLKO trzy przynęty tego rodzaju, jednym słowem absolutnie limitowana edycja by Yokozuna...

Pozdrawiam,

Yokozuna B)

><))))*>

p.s 1 jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział w konkursie.

p.s 2 jako ciekawostkę mogę napisać, że niektóre z pomysłów, które zaproponowaliście już znalazły swoją realizację jakiś czas temu.

p.s 3 Siudak, chyba wiem co zrobiłeś z tym klockiem, że tak pływa :unsure:

• 0

Cześć koledzy!

Sorry, że się nie odzywałem, ale po powrocie ze Svartan wpadłem w taki wir pracy że nie miałem czasu na nic ABSOLUTNIE... Tak to bywa, czasami...

Nie spodziewałem sie, że moje skromne przemyślenia zasłużą na nagrodę! :mellow:

Bardzo dziekuję Remku, Bardzo,bardzo dziekuję Yoko...

Pozdrawiam serdecznie i nurkuję w pracę!!!

Gadda