brig Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Strasznie mi w nim nie pasuje srebrny spust ale nie umiem znaleźć czarnego pasującego do Super śliczny.Lubię HL . Kuba 80 czy 90 . Edytowane 8 Grudnia 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 W tym mam ITO80. Mam jeszcze 2szt RCS Carbon90 przy drugim Steezie i przy Tatuli. Jak sie bedzie zle kręciło ta ITO80 to wsadzę tam RCS90 z Tatuli, a do Tatuli wróci korba alu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Srebrny pasuje. Ale zawsze można przemalować przez zimę. W Steezach Japan nie było czasem czarnych(nie pamiętam), jak tak to można zamówić w Daiwa.. Mi w IS srebrny ciemny metalic bardzo odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Srebrny pasuje. Ale zawsze można przemalować przez zimę. W Steezach Japan nie było czasem czarnych(nie pamiętam), jak tak to można zamówić w DaiwaJakbyś gdzieś znalazł czarny oryginalny spust, który by pasował do tego Steeza, to bierz mi w ciemno!! Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Oko. Mam taki nowy Alu od HS do Zilliona lub IP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Oko. Mam taki nowy Alu od HS do Zilliona lub IPCzarny? I podejdzie do steeza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 pany,kto wie ile sie czeka na przesylke z japantackle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Ja nie wiem.:-) Edytowane 30 Grudnia 2016 przez brig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 pany,kto wie ile sie czeka na przesylke z japantackle?Miałem dwie przesyłki i w przeciągu 10 dni miałem je w domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) http://m.ebay.com/itm/141919011724(czy cena = jakość ????❓) Edytowane 15 Stycznia 2017 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Około 14 dni czekałem na przesyłkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 i to chyba koniec jeśli chodzi o zmiany w tym egzemplarzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Mógłbyś napisać jakimi maksymalnymi przynętami łowiłeś używając tej Citici?Wspomniałeś, że po podmianie łożysk, blaszki 4-5g latają przyzwoicie. Czy ze szpulką Avail-a czy też, ze standardową szpulką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Najwięcej rzucałem 60g - więcej nie miałem potrzeby. Te 4-5gr to z availem. Mechanizm prosty jak budowa cepa wiec wiele zniesie. Zasadniczo jak ktoś kiedyś zauważył najwięcej mechanizmy dostają w kość nie przy rzucie, a podczas zwijania - nawet lekka przynęta może mieć agresywna prace i stawiać duży opór w wodzie. Availa używam od około roku, wcześniej do lekkich gramatur używałem szpulki bez rozetki i bloczków z curado - wagowo wychodzi podobnie jak avail (oczywiście inna średnica przy takiej samej ilości linki). Rozwiązanie bez hamulca odśrodkowego zmusza do większej uwagi podczas oddawania rzutów - kontrola kciukiem niemal cały czas. Łożyska założyłem tuz po zakupie. Moim zdaniem najbardziej polepszyły komfort rzucania. Tak się złożyło, że przez około rok używałem i chronarcha 51e i citica 201e - w standardzie i przy tych samych gramaturach częściej sięgałem po citica jako bardziej uniwersalny sprzęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Upgrade tarantul w łożyska. Plus mycie i nałożenie świeżego smaru. W każdej zostały wymienione plastikowe tuleje na łożyska w wormshatf'cie dwa i po jednym na knoby. Wkrótce Mariusza Alphasik doczeka się finalnej wersji po upgradzie Edytowane 1 Marca 2017 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Jak Ty to potem składasz ? Edytowane 1 Marca 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Adrian to już teraz wiem do czego potrzebowałeś worek łożysk . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Adrian to już teraz wiem do czego potrzebowałeś worek łożysk . Jak Ty to potem składasz ?Nie mam zielonego pojęcia. Czasami sam się dziwie w jaki sposób wszystko wraca na swoje miejsce Steez podczas smarowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Steez po przemieleniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Alphas sv 105 , przesmarowanie i dodanie łożyska na wormie. Koło zębate i pinion:Tuleja na wormie:Osadzenie trzpienia:Łożysko na wormie:Czekamy jeszcze na szpule z Ali... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Citica dostała nową długaśna korbę - 110 mm! i 4 łożyska pod knoby od Andana. Na tym koniec. Czas na Scorpiona 1001XT - jest już płytka szpula Yumeya oraz łożyska Hedgehog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 ABU Morrum SX 1601 C po tunningu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 ...może coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 ...może coś więcej? korbka ABU + knoby z Carbent,szpula+spust Avail+łożyska Avail,szpula łożysko HSPraca masełko Waga multiplikatora 210g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Taki "tuning dla tuningu" moim zdaniem- łożyska szpuli na sucho chyba chodzą?Faktem jest że długo się szpula kręci https://www.youtube.com/watch?v=RPHmom0qsAg Edytowane 20 Lipca 2017 przez ObraFM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi