hudy76 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Może ktoś z Was wie, czy można dokupić do Daiwy SS Air głębszą szpulkę? Może z jakiegoś innego multiplikatora będzie kompatybilna? Za odpowiedź będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Sprawiłem sobie C3 4601. Ot zwykły okrąglak od Abu z ostatniego wypustu. I tak mi się spodobał, ze postanowiłem zabawić się w „pimp my reel” i zrobić z nim coś fajnego Na dzien dobry dostał lozyska EZO. Dziś przyszła do niego korba karbonowa z Aliexpress (nota bene bardzo fajna), do której wsadziłem knoby od Daiwy. W planach przez zimę zmiana koloru paneli bocznych na czarny, zmiana docisku szpuli, śrubek i innych pierdol na czarne. Jeśli ktoś może pomoc w zdobyciu CZARNYCH elementów do niego, to będę wdzięczny:- boczne panele lewy i prawy (mogą być srebrne pasujące do ostatniego wypustu C3 4601, przemaluje je na czarno)- pokrętło docisku szpuli- śrubki obu paneli (zarówno „konstrukcyjne”, jak i te do demontażu panelu)- gwiazda hamulca (chętnie jakaś tuningowa, może być karbon ale cała czarna) Edytowane 22 Września 2017 przez Żbiku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 23 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) Kuba nie pij tyle ???????????????????????????????????????????????????????? Edytowane 23 Września 2017 przez Kayak Fishing Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Ciąg dalszy tuningu C3 4601 Dostał bebechy i panele boczne od C3 5601JB. Teraz to mały mocarz Zależy mi bardzo mocno, aby wymienić na czarne:- śrubki mocujące panele do ramy (2szt lewy + 3szt prawy), - pokrętło docisku szpuli, - nakretke mocująca korbę, blaszkę i śrubkę- osłonę walka posuwu wodzika Edytowane 4 Października 2017 przez Żbiku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jeśli dowiesz się jak zabarwić osłonę wałka posuwów wodzika to daj znać, bo patent się przyda do mojej CC51 .....bo kiedyś będzie w wersji "black & gold" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jeśli dowiesz się jak zabarwić osłonę wałka posuwów wodzika to daj znać, bo patent się przyda do mojej CC51 .....bo kiedyś będzie w wersji "black & gold"Raczej niemożliwe to zabarwić, jedynie może pomalować.Nie mniej, widziałem kiedyś gdzieś w necie fotke, gdzie ten element był czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Raczej niemożliwe to zabarwić, jedynie może pomalować.Nie mniej, widziałem kiedyś gdzieś w necie fotke, gdzie ten element był czarny Można tylko, ile to kosztuje.http://www.elbit.info.pl/niklowanie-czarne.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jeśli dowiesz się jak zabarwić osłonę wałka posuwów wodzika to daj znać, bo patent się przyda do mojej CC51 .....bo kiedyś będzie w wersji "black & gold"Kiedy:)!? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Jestem cierpliwy, a dodatkowo miałem ważniejsze rzeczy na głowie niż tuning. Szpulka 6gr już jest, bieżna hamulca od wersji 51 bez niemieckich oznaczeń SS i magnetyk jest, kombinuję nad gwiazdą hamulca, rączką....i wodzikiem, ale muszę załatwić jeden na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Przemek może z Jackiem pogadaj. Przecież on takie rzeczy robi. Sądzę, że szczerze powie Ci czy ma to sens czy nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Wiem, tylko ostatni rok poświęciłem babci, zamiast wędkarstwu, teraz zacznę działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Swoją drogą jeśli jest to sensowne chętnie podłączę się i oddam mu kilka rzeczy do kolorowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Malować chłopaki, bo efekty są boskie [emoji4] Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Malować , malować 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Robią wrażenie!Czy mógłbym prosić o namiary na twórcę tych cudów ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Krzysiek, w moim przypadku to oryginalna robota SLP WORKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Spróbować można na broni działa http://allegro.pl/oksyda-do-aluminium-stali-miedzi-mosiadzu-brazu-i6964627444.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Świetny kameleonik ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Podkręcamy wątek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Spróbować można na broni działa http://allegro.pl/oksyda-do-aluminium-stali-miedzi-mosiadzu-brazu-i6964627444.htmlZamówiłem. Za pare dni jak dojdzie to przetestuje na elementach od C3 i zdam relacje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Stage II. Łożyska air bfs + szpulla KTF najlżejsza szpulka ma świecie;) 5.6g Edytowane 8 Października 2017 przez Sławek.Sobolewski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Fajowa zabawka, Sławku powiedz mi ważyłeś szpulkę sam czy podałeś wagę taką jak wskazuje katalog K.T.F? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ważyłem sam, z łożyskiem air 6.5g Wysłane z mojego LIVE4_KM0439 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Sławku próbowałeś już rzucać z tą szpulką?? Orientujesz się czy podejdzie do cc bfs?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi