sacha Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 ... a piętnastoletnie czarnuchy od Shimano patrzą sobie z uśmiechem i kręcą dalej bez zbędnego osłabiania. Oczywiście konstrukcji ! Pietnastoletnie ? Mój ma ......... 28 i już nie chodzi tak jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Cardinal C3, ważył 230g... jakaż to była słaba konstrukcja, z tym zwyczajnym aluminium, z tym fosforobrązem w przekładni, plastikowym, o zgrozo, pokrętłem hamulca. Nic z tego w kosmosie nie było, pomiarów aerodynamiki, hydrodynamiki, ani "wspomagania komputerowego" nie widziało.Groza. Jakim cudem te kołowrotki z lat 84-88 działają do dziś? Na dziś nie stanowiłoby problemu zrobić na bazie tej konstrukcji kołowrotek z nawojem na wormshafcie i dłuższą szpulą. Tylko kto by wtedy kupił Twinka czy Morethana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Wszystkie te rewelacje z tablic okumy mnie bawią, gdyby nie smutna refleksja.Ten język, te bzdury mają kogoś do tych produktów zachęcić.Smutne, że są adresaci łykajacy tego typu przekaz.Może to tak zwane " kormorany"...mentalne ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Refleksja ?Dobry towar nie wymaga reklamy ! Konsternacja ?Dlaczego "dobre zmiany" tak nachalnie reklamują ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek80 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ja sobie odpuszczę te wynalazki rodem z kosmosu i zostanę przy swoich TP. Odrzucę te nowoczesności i te kosmiczne rzwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi