Skocz do zawartości
  • 0

Humminbird 798CI HD SI

radosla

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Chyba nie, bo to są ceny poniżej ceny zakupu u dystrybutora na Polskę (Normark) No chyba że sklep pozbywa sie towaru poniżej kosztów. Wtedy jest to faktycznie okazja.

Szacunkowy koszt całego zamówienia Wartość zamówionych towarów: 3.600,00 zł Wartość podatku VAT-23: 673,17 zł Kurier (płatność przelewem lub pobranie) (Kraj dostawy i Ilość produktów -> Poland: 1 szt.): 24,60 zł Razem wartość zamówienia brutto: 3.624,60 zł

• 0

Nie mam pojęcia czy to netto czy brutto, niemniej jednak na znanym portalu aukcyjnym ten sklep wystawia 798 w cenie brutto 3999 PLN (z przetwornikiem). Okazji ciąg dalszy (to już koniec rekomendacji z mojej strony) na znanym portalu aukcyjnym niemniej znany sklep z Warszawy wystawia 798 w zestawie

Ekran, przetwornik, okablowanie

+ akumulator

+ ładowarka

+ torba z pudełkiem i zasilaniem

+ uchwyt do mocowania przetwornika

za 3940 PLN

Nie mogłem się powstrzymać żeby o tym nie napisać. Ja swojej 798 szukałem długo i kupiłem w mega promocji w zeszłym roku za trochę ponad 4000 PLN a tu cena taka, że szok. Na tym koniec polecania coby bana nie dostać.

• 0

Witam kolegów, posiadam tą echosondę od niedawna. Muszę ją teraz zamontować do łodzi. łódż jest duża więc raczej "na stałe ", przetwornik powinienem zamontować.Ale czasami (rzadzdko")lubię z przyjacielem na ponton w trasę wyskoczyć, i przydałoby się echo zabrać ze sobą. Czy ktoś z was ma pomysł jak przytwierdzić i w jakim miejscu przetwornik, z możliwością ewentualnie szybkiego demontażu na wypad.Może macie jakieś zdjęcia w jaki sposób przytwierdziliście i w jakim miejscu ten przetwornik z bocznym skanem. Dziękuję z góry za odp. Pozdrawiam :-)

----------------------------------

• 0

W końcu jestem po 3 wycieczkach z echo, w celu rozpoznania sprzętu i muszę powiedzieć , że jestem w ciężkim szoku jak ten sprzęt działa.Tego nie powinni produkować. To co znalazłem na odrze na 2 wyprawach nikt pewnie od czasów wojen nie widział. A jakie tam ryby siedzą :-) Ogólnie tyle wrażeń , że musiałbym bym pisać i pisać, to się ogląda jak film. Może coś jeszcze opiszę , teraz lecę na łódkę , a co to będzie jak zacznę łowić :-) ))))))))))))))), no drapieżniki. do zobaczenia.Pozdrawiam :-) 

• Like 1

• 0

Cześć, nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem pytanie, ale pewnie mapy batymetryczne. Możesz sprawdzić czy navionics, który pasuje do Twojej echosondy takie zrobił (nawet tu na forum w dziale batymetria)

Tomek

P.S.

Możesz liczyć raczej tylko na jeziora

Edytowane przez kostom63

• 0

Cześć, nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem pytanie, ale pewnie mapy batymetryczne. Możesz sprawdzić czy navionics, który pasuje do Twojej echosondy takie zrobił (nawet tu na forum w dziale batymetria)

Tomek

P.S.

Możesz liczyć raczej tylko na jeziora

dzięki kolego za podpowiedż, tak chodziło mi o mapy batymetryczne, gdzie je mogę pozyskać aby wgrać na kartę.szukam szczególnie jezior i dodatkowo Rugii .pozdrawiam