radosla Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jak w tytule interesuje mnie takie combo - mam okazję kupić to w USA różnica cenowa ogromna. Pytanie do użytkowników proszę o opinie, czy to droga zabawka czy też rzeczywiście fajny sprzęt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ale zauważyłeś, że są to ceny netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esoxlucius Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 ceny są podane bruttocena netto 2926,82VAT-23 673,17razem 3599,98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Chyba nie, bo to są ceny poniżej ceny zakupu u dystrybutora na Polskę (Normark) No chyba że sklep pozbywa sie towaru poniżej kosztów. Wtedy jest to faktycznie okazja. Szacunkowy koszt całego zamówienia Wartość zamówionych towarów: 3.600,00 zł Wartość podatku VAT-23: 673,17 zł Kurier (płatność przelewem lub pobranie) (Kraj dostawy i Ilość produktów -> Poland: 1 szt.): 24,60 zł Razem wartość zamówienia brutto: 3.624,60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esoxlucius Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dla mnie ceny te są podejrzanie niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Zadzwonię jutro do dystrybutora potem do sklepu - tak z czystej ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Panowie, jestem liberalny ale wklejenie aktywnych polaczen do kasy sklepu to juz jest chyba lekka przesada... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bullet Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Należy się spytać czy sprzedają ją bez przetwornika w ofercie nic o nim nie ma pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tete Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Nie mam pojęcia czy to netto czy brutto, niemniej jednak na znanym portalu aukcyjnym ten sklep wystawia 798 w cenie brutto 3999 PLN (z przetwornikiem). Okazji ciąg dalszy (to już koniec rekomendacji z mojej strony) na znanym portalu aukcyjnym niemniej znany sklep z Warszawy wystawia 798 w zestawieEkran, przetwornik, okablowanie+ akumulator+ ładowarka+ torba z pudełkiem i zasilaniem+ uchwyt do mocowania przetwornika za 3940 PLN Nie mogłem się powstrzymać żeby o tym nie napisać. Ja swojej 798 szukałem długo i kupiłem w mega promocji w zeszłym roku za trochę ponad 4000 PLN a tu cena taka, że szok. Na tym koniec polecania coby bana nie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bullet Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A więc czytać i przed zakupem dokładnie się wypytać co wchodzi w skład zestawu a nie wszyscy na huraaaa bo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewyspec Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam kolegów, posiadam tą echosondę od niedawna. Muszę ją teraz zamontować do łodzi. łódż jest duża więc raczej "na stałe ", przetwornik powinienem zamontować.Ale czasami (rzadzdko")lubię z przyjacielem na ponton w trasę wyskoczyć, i przydałoby się echo zabrać ze sobą. Czy ktoś z was ma pomysł jak przytwierdzić i w jakim miejscu przetwornik, z możliwością ewentualnie szybkiego demontażu na wypad.Może macie jakieś zdjęcia w jaki sposób przytwierdziliście i w jakim miejscu ten przetwornik z bocznym skanem. Dziękuję z góry za odp. Pozdrawiam :-) ---------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Najprościej jest dokupić drugi przetwornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewyspec Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Najprościej jest dokupić drugi przetwornik. CZEŚĆ , JAKI KOSZT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewyspec Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 CZEŚĆ , JAKI KOSZT ?to raczej odpada., ale dzięki za propo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewyspec Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Witam zapytam kolegów o mniej więcej optymalne ustawienia czyt. pod kątem sandałków i 2 sumów .:-) jak macie to echo poustawiane :-) pozdrawiamCzyżby nikt nie posiadał ? :-( Edytowane 13 Maja 2014 przez lewyspec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewyspec Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 W końcu jestem po 3 wycieczkach z echo, w celu rozpoznania sprzętu i muszę powiedzieć , że jestem w ciężkim szoku jak ten sprzęt działa.Tego nie powinni produkować. To co znalazłem na odrze na 2 wyprawach nikt pewnie od czasów wojen nie widział. A jakie tam ryby siedzą :-) Ogólnie tyle wrażeń , że musiałbym bym pisać i pisać, to się ogląda jak film. Może coś jeszcze opiszę , teraz lecę na łódkę , a co to będzie jak zacznę łowić :-) ))))))))))))))), no drapieżniki. do zobaczenia.Pozdrawiam :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziubas123 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 nie chcę się wam tu panowie wcinać ale chciał bym koledze bazyloss- owi przyponieć o artukule który obiecał chyba że gdzieś już wisi na forum i go przegapiłem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewyspec Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Witam kolegów, mam zapytanie w sprawie map.Co powinienem mieć aby znać wody - głębokości rejon szczecina, Jeziora i rzeki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć, nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem pytanie, ale pewnie mapy batymetryczne. Możesz sprawdzić czy navionics, który pasuje do Twojej echosondy takie zrobił (nawet tu na forum w dziale batymetria)TomekP.S.Możesz liczyć raczej tylko na jeziora Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewyspec Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Cześć, nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem pytanie, ale pewnie mapy batymetryczne. Możesz sprawdzić czy navionics, który pasuje do Twojej echosondy takie zrobił (nawet tu na forum w dziale batymetria)TomekP.S.Możesz liczyć raczej tylko na jezioradzięki kolego za podpowiedż, tak chodziło mi o mapy batymetryczne, gdzie je mogę pozyskać aby wgrać na kartę.szukam szczególnie jezior i dodatkowo Rugii .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Cześć, strona navionicsa i proponuje pogadać z kol. Paprykarz, on z okolic Szczecina i sprzedaje echa oraz akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esoxlucius1 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Odkopię, czy dwa się w tym echu zmienic jednostki na metryczne w wersji USA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joza67 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Nie Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Da się. Oczywiście nie we własnym zakresie ale się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joza67 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ale tylko poprzez wgranie nowego oprogramowania :-) Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ale się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
radosla
Jak w tytule interesuje mnie takie combo - mam okazję kupić to w USA różnica cenowa ogromna. Pytanie do użytkowników proszę o opinie, czy to droga zabawka czy też rzeczywiście fajny sprzęt
Pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
42
24
23
18
Popularne dni
5 Mar
28
16 Sty
24
19 Sty
15
6 Mar
12
Top użytkownicy dla tego pytania
bazyloss 42 odpowiedzi
-PYTOON- 24 odpowiedzi
epopado 23 odpowiedzi
Paprykarz 18 odpowiedzi
Popularne dni
5 Mar 2017
28 odpowiedzi
16 Sty 2013
24 odpowiedzi
19 Sty 2013
15 odpowiedzi
6 Mar 2017
12 odpowiedzi
Popularne posty
bazyloss
Po pierwsze nie ma możliwości wgrania software z system metrycznym, temat wałkowany od kilku lat na różnych forach i w centrali Humminbird'a (zablokowali to sprzętowo po protestach dealerów z Australi
bazyloss
niestety doczytałem i widzę dwie poważne wady/braki, ale późnie napisze jak dzieciaki pousypiam
mdziam_78
Ja wolę lepiej widzieć obraz w trakcie łowienia niż się bawić w domu jeszcze w jakieś pierdoloty, bo niby kiedy? Więc SI stawiałbym przed drdepth.
Opublikowane grafiki
252 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi