radosla Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jak w tytule interesuje mnie takie combo - mam okazję kupić to w USA różnica cenowa ogromna. Pytanie do użytkowników proszę o opinie, czy to droga zabawka czy też rzeczywiście fajny sprzęt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RobertsWalters Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Witam dzisiaj troszkę zrobiłem logów z mojego jeziorka ,kwestia czy idzie przekonwertować pliki .dat do DrDeph czy tylko można obejrzeć w HumViever .Dziękuję za info.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amigo01 Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 witam na forum dzień dobry proszę o pomoc mam hds5 2 gen jak mogę pobrać darmowe mapy ze strony https://www.genesismaps.com/ proszą o wpisanie nr seryjnego oraz content id gdzie znajdę te dane w menu ich nie ma może na pudełku bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
radosla
Jak w tytule interesuje mnie takie combo - mam okazję kupić to w USA różnica cenowa ogromna. Pytanie do użytkowników proszę o opinie, czy to droga zabawka czy też rzeczywiście fajny sprzęt
Pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
42
24
23
18
Popularne dni
5 Mar
28
16 Sty
24
19 Sty
15
6 Mar
12
Top użytkownicy dla tego pytania
bazyloss 42 odpowiedzi
-PYTOON- 24 odpowiedzi
epopado 23 odpowiedzi
Paprykarz 18 odpowiedzi
Popularne dni
5 Mar 2017
28 odpowiedzi
16 Sty 2013
24 odpowiedzi
19 Sty 2013
15 odpowiedzi
6 Mar 2017
12 odpowiedzi
Popularne posty
bazyloss
Po pierwsze nie ma możliwości wgrania software z system metrycznym, temat wałkowany od kilku lat na różnych forach i w centrali Humminbird'a (zablokowali to sprzętowo po protestach dealerów z Australi
bazyloss
niestety doczytałem i widzę dwie poważne wady/braki, ale późnie napisze jak dzieciaki pousypiam
mdziam_78
Ja wolę lepiej widzieć obraz w trakcie łowienia niż się bawić w domu jeszcze w jakieś pierdoloty, bo niby kiedy? Więc SI stawiałbym przed drdepth.
Opublikowane grafiki
252 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi