Skocz do zawartości
  • 0

Humminbird 798CI HD SI

radosla

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam,

Przymierzam się do sprowadzenia wersji 998 SI i mam kilka pytań:

1. czy przy użyciu echo w PL sonda zostanie zablokowania po odczytaniu sygnału z GPS ?

2. czy będą jednoski metryczne ?

3. czy można wybrać j. polski

4. jakie będą inne różnice pomiędzy wersją PL

Z góry dzięki

• 0

Witam,
mam małe pytanko do właścicieli tego echa.
Dopiero co nabyłem ten sonar i będę zbierał się do wrzucenia polskiego menu.
Przy okazji chciałbym wgrać mu "dobry soft" tzn. żeby gps działał bez zarzutu, miał mały szacunkowy błąd pozycji i głównie o to najbardziej mi chodzi.
Obecnie mam duże przekłamania i późno łapie sygnał.
Czy zauważyliście też zmianę w pracy sonaru po zmianie softu?
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Kamil

• 0

http://forums.sideimagingsoft.com/index.php?PHPSESSID=43p35vrak8jf6f2v9oofjt7416&

niektóre wersje softu były do dupy, nie pamiętam, ale dwie po kolei aktualizacje np. przyspieszały przewijanie obrazu i nic się z tym nie dało zrobić - poczytaj

Na jakim Ty pracujesz i czy jest w porządku?

Troszkę kosmos i cena miód :(

• 0

to nie to ustrojstwo, to jest OGROMNE :)

dlatego napisałem, że wreszcie coś kompaktowego, z tego co widzę, to nie ma jeszcze w sprzedaży, powinno kosztować około 1000$, a to już byłoby nieźle

podjadę jutro i sprawdzę

Edytowane przez bazyloss

• 0

Chyba jednak to jest to o którym pisałeś, jest napisane BOW MOUNT 360 IMAGING, czyli do montażu na silniku elektrycznym montowanym na dziobie łódki tylko, że jest rozsuwane tak jak to pawężowe i dlatego wygląda na takie duże. Cyba dobrze zrozumiałem. 

• 0

znak "X" w oznaczeniu to wersja International, możesz spytać, ale raczej wątpię, aby była to wersja Domestic USA, skoro jest język francuski, to raczej jest też Polski i system metryczny

Dokładnie przy wersji "europejskiej" to przy kodzie powinna być litera M. Pełny kod to o ile się nie mylę

385-407970-1M