radosla Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jak w tytule interesuje mnie takie combo - mam okazję kupić to w USA różnica cenowa ogromna. Pytanie do użytkowników proszę o opinie, czy to droga zabawka czy też rzeczywiście fajny sprzęt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esoxlucius1 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ale się da A jesteś w stanie to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 walleyee00 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Czy ktoś posiada to echo oryginalnie w wersji cxi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Czy mógłby mi ktoś z kolegów podesłać przykładowy log z echosondy humminbirda ,chciałbym przetestować dzialanie drdepth. ( Echo do mnie leci z US i już przebieram nogami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 wszystko niestety pokasowałem, ale DD działa https://www.youtube.com/watch?v=PXTSOb2R4D8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 GPS przestal mi działać.Jakieś pomysły jak sprawdzić czy to na pewno uszkodzony czujnik czy tylko kabelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Antena zewnętrzna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Ictus masz 798 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Chyba to jest seria 700 ale 797c2 SI Combo z zewnętrzną anteną. Nie chciałem robić nowego wątku. Nie mam go pod ręką żeby sprawdzić czy końcówka jest 97 czy 98. GPSa z tego co pamiętam pokazuje jako unconnected. Działało bardzo dobrze ale przestało. Może ktoś z wawy ma zewnętrzną antenę? Edytowane 12 Lutego 2017 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Nie masz innej możliwości sprawdzenia jak tylko podłączyć inną antenę do swojej echosondy lub swoją antenę do innej echosondy. Nawet jeżeli ma ona antenę wewnętrzną to można ją przestawić w menu na zewnętrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Powiedzcie mi proszę czym się różni ta z tematu od modelu 598ci HD SI ?Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 http://www.humminbird.com/Products/598ci-HD-SI-Combo/http://www.humminbird.com/Products/798ci-SI-Combo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Wychodzi na to że nie ma upradable soft, i pracy w sieci oraz przyciskow programowalnych i ma jeden slot kart pamieci to tak na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Soft ma oczywiście upradable a pozostałe rzeczy się zgadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Do czego np. jest potrzebna praca w sieci ?Chodzi o łącze wifi ? Edytowane 15 Lutego 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 nie, kabel, więc większości szarych użytkowników do niczego w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilk325 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) nie, kabel, więc większości szarych użytkowników do niczego w praktyceOj jest co połączyć : dwie lub więcej echosond; przetwornik 360; radar; silnik elektryczny z autopilotem; sam autopilot; silnik aby mieć parametry na ekranie sondy. Edytowane 15 Lutego 2017 przez wilk325 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 trudno posiadacza takiego sprzętu nazwać "szarym" , a jak kogoś na to stać, to raczej również na echo z Wi-Fi i Bluetooth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ja mam u siebie opcje podłączenia downriggera jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Da się w tym sprzęcie konfigurować ekran , tzn dodac sobie prędkość i temperaturę w dowolnym ekranie np SI , czy tylko można bazować na tych dostępnych ? Wysłano z MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilk325 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 trudno posiadacza takiego sprzętu nazwać "szarym" , a jak kogoś na to stać, to raczej również na echo z Wi-Fi i BluetoothProblem polega na tym, ze większość tych urządzeń nie chodzi ani po Wi-Fi ani po Bluetooth. Do tego po kablu jest duzo szybszy transfer danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 oj te najfajniejsze chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jedno co znam że chodzi to simrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ma ktoś może gotową mapę do hb czorsztyna, rożnowa i wigier ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Navionics - ale może być problem ze sztucznymi zbiornikamiLakemaster Autochart i karta Zero lines, pod warunkiem, że działa z tym echem no i ktoś udostępni logi Edytowane 16 Lutego 2017 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
radosla
Jak w tytule interesuje mnie takie combo - mam okazję kupić to w USA różnica cenowa ogromna. Pytanie do użytkowników proszę o opinie, czy to droga zabawka czy też rzeczywiście fajny sprzęt
Pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
42
24
23
18
Popularne dni
5 Mar
28
16 Sty
24
19 Sty
15
6 Mar
12
Top użytkownicy dla tego pytania
bazyloss 42 odpowiedzi
-PYTOON- 24 odpowiedzi
epopado 23 odpowiedzi
Paprykarz 18 odpowiedzi
Popularne dni
5 Mar 2017
28 odpowiedzi
16 Sty 2013
24 odpowiedzi
19 Sty 2013
15 odpowiedzi
6 Mar 2017
12 odpowiedzi
Popularne posty
bazyloss
Po pierwsze nie ma możliwości wgrania software z system metrycznym, temat wałkowany od kilku lat na różnych forach i w centrali Humminbird'a (zablokowali to sprzętowo po protestach dealerów z Australi
bazyloss
niestety doczytałem i widzę dwie poważne wady/braki, ale późnie napisze jak dzieciaki pousypiam
mdziam_78
Ja wolę lepiej widzieć obraz w trakcie łowienia niż się bawić w domu jeszcze w jakieś pierdoloty, bo niby kiedy? Więc SI stawiałbym przed drdepth.
Opublikowane grafiki
252 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi