ryba7 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Gdzieś w Polsce jest do kupienia? Szukam i nie mogę znaleźć. W ofercie ma Buff ale nie ma na w polskich sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ja kiedyś kupowałem w www.salar.pl Możesz spytać Mirka, naszego wykładowcy ze szkółki, czy mają dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 kawałek palca starej rękawiczki, w ceniu dwu nowych par W dzisiejszych czasach ludzie uwielbiają komplikowac sprawy proste do ogarnięcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Tym bardziej, że rolka dobrego plastra to max 5 zł http://hurtowniamedyczna.com.pl/pl/c/Plastry-w-rolce/60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Czy ktoś z Was łowiąc słodkowodne ryby, no takie po prostu typowe o jakich tu sobie gawędzimy potrzebuje takiego urządzenia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 A wiesz ze kiedyś przysmażyłem sobie palucha runningiem airflo Ale generalnie da rade bez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Przy takich typowych i codziennych to w sumie nie używam.W trakcie wyjazdów za szczupakiem, takich powyżej dwóch pełnych dniówek, to w moim przypadku wyposażenie obowiązkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) A taki patent jak w filmie, ok 0:34 _______Chyba nie ma innej tak szalonej ryby nie mającej sentymentu do sprzętu jak tarpon. Kolega @ryba7 może łowił Ridge lub Textured. Wtedy nie dziwie się że palca "traci" z każdą minutą. ________ Edytowane 19 Stycznia 2018 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ja używam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Nie wklejaj zrzutów. Pokaz w naturze jak to wyglada na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Nie wklejaj zrzutów. Pokaz w naturze jak to wyglada na swoim miejscu. Oj tam, oj tam. Po prostu plaster perforowany, to trzeba wypróbować a nie oglądać. A' 4,50 PLN za rolkę, więc wiele nie ryzykujesz. Mi bardzo pasuje, bo nie odparza palca, świetnie się trzyma i nie brudzi. Bije na głowę wszelkie gotowe kondomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Żelowe osłony z tkaniną.http://www.wkladkiaxel.pl/schorzenia/71-toe-tube.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Panowie szukam pewnych wzorów streamerow z hakiem obruconym do góry.W szczególności interesują mnie baitfish'e.SBD mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Jest tego trochę na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Że jest dużo to wiem ale testowałem kilka sztuk z YouTube i niestety wywalają się hakiem do dołu. Na z drugiego filmu bankowo będzie się "przewracał". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Muchy na haczykach offset-owych nie wywracają się. Te wiązane na klasycznych haczykach (a tym bardziej o prostym oczku) wymagają wymuszenia takiej pozycji ciężkimi oczkami i daniem odpowiedniego materiału w "skrzydło" co stabilizuje muchę. Klasyczny przykład takiego rozwiązania to Clouser minow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) No właśnie tak myslalem że nie unikne dużego obciążenia.Trzeba iść w offsety, boje się tylko że materiał będzie owijał się w okół haka.Rozumiem że trzeba zastosować sztywny materiał? Edytowane 5 Lutego 2018 przez Luka81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Sztywny, albo bardzo długi, albo kombinacje obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Że jest dużo to wiem ale testowałem kilka sztuk z YouTube i niestety wywalają się hakiem do dołu. Na z drugiego filmu bankowo będzie się "przewracał".A obejrzałeś drugi film, nie sądzę. Od 01:00 widać jak pod spodem haka jest montowane obciążenie, które będzie stabilizowało hak w pozycji; grotem do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Janusz pewnie że oglądałem, powiem więcej zrobiłem takie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Łukasz, zgłoś się do mnie po targach. Pokarzę Ci muchy na offsetach, nie ma w tym nic skomplikowanego, nic się nie obraca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Napisz mi jakich materiałów potrzebuje to od razu kupię/zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Nie są ładne ale zrobiłem parę sztuk na offsecie, nic się nie wywalało do góry nogami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Ezehiel materiał to Craft fure?Ja chcę zrobić mniejsze streamki na okonie, takie max 9 cm.Nie pracowałemz Craft furem i pytanie czy będzie to pracowało przy takim wielkości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Robię pstragowe 5-6cm z Craft fur i nie ma problemu z pracą.Coraz częsciej jednak przy tak małych skłaniam się ku lisowi polarnemu.Materiał o niebo lepszy, a w tym rozmiarze to i nasiąkanie nie przeszkadza jeśli łowi sie jak nalezy czyli kijem w klasie 6/7 a nie #4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi