patu Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jest jeden feler - brak silnika AF( śrubokręta).Ogranicza to zakres stosowanych szkieł - czasem kultowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 A do tego D5100 jakiś krótki jasny obiektyw? Wiem, że to już cena się robi ale zaczynam myśleć przyszłościowo...@patu,ja jestem totalny amator :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ..nachodzi mi jedna myśl - N 35/1.8.Świetne, mega ostre od pełnej dziury, kontrastowe i szybkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 35 f/1.8 ~600 zl i nic wiecej nie potrzebujesz:) A teraz praktycznie kazde szklo ma srubokreta. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 35 f/1.8 ~600 zl i nic wiecej nie potrzebujesz:) A teraz praktycznie kazde szklo ma srubokreta. pozdro..po tsunami cena wzrosła, +- 800PLN.@nyny, chyba silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlleG Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Nyny, silnik Silnik w body się przydaje (srubokręt)... wbrew pozorom.chodzby do takiego S10-20Ok, są filmiki.Ogólnie sorry za jakość ale nagrywane... ajpod srajpod ehh Metodyka testu:AF-SingleDekielek założonyprzejazd przez całą skalę i spowrotem. To tak, wedle waszej ciekawości:D200, 18-70 SWMhttp://www.youtube.com/watch?v=DhwsclJKd-0D700, 18-70 SWMhttp://www.youtube.com/watch?v=fd9T-zV-2ZsD700, Sigma 15-30 (silnik w body aparatu, tzw śrubokręt)http://www.youtube.com/watch?v=81CYNGaCZWk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 @nyny, chyba silnik... Taa, silnik, silnik:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 No cóż, jest E-3, 12-60 SWD i jestem totalnie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) No cóż, jest E-3, 12-60 SWD i jestem totalnie zadowolony A mialo byc tak pieknie Nie mniej gratuluje, sam uzywalem identycznego zestawu swego czasu pozdro Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi