zetika16 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 W Moritzu te młynki są po 120 EUR.To kto pomoże w zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Spróbuj do nich napisać, np. na FB. Angielski ogarniają. Któryś z kolegów niedawno pisał, że wysłali mu Stellę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 To kto pomoże w zakupie? Może jakby kilka osób zamówiło to wysłaliby z Moritza? Ja bym wziął rozmiar 4000 jakby ktoś coś - to priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Tylko trzeba sprawdzić czy te 120Euro to na każdy rozmiar jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Mnie interesuje 1000 hg jak ktoś ma dostęp wezmę z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nie za wszystkie rozmiary np: ostatnim razem za 4000 przelewałem 140 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Tak to wygląda w TP 4000 '15 :-)Zakładając dwa łożyska nie ma potrzeby docinać tulejki i można bez problemu przywrócić stan fabryczny :-))Trzeba tylko pod kapselek zamykający dołożyć podkładkę bo łożyska są o ułamki niższe niż tulejka. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez przemow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Obawiam się że w stradicu 1000 tych tulejek nie wymienisz na łożyska Edytowane 2 Grudnia 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Żbiku kasowałeś luz na kole czy był znośny ? Może warto dodać kilka info z tego co zauważyłem:- brak portu do smarowania i przełącznika obrotów.. dla jednych plus dla innych minus- koła zębate worma z tworzywa i bez micromodułu (takie jak Stradic'15) choć na fotkach u mefista są właśnie z tymi drobnymi zębami - koło główne z czarnym pokryciem jak np. Rarenium- grubszy drut kabłąka- sprężyna kabłąka w przeciwnym ramieniu niż rolkano i torxy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 chetnie bym zobaczyl zdjecia wnetrza tytulowego stradica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Proszę bardzo ;-)Fotka na szybko Stradica CI4+ model FK gdyby co jest idealnie taki sam ;-) Edytowane 2 Grudnia 2016 przez FlyFisherman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Obawiam się że w stradicu 1000 tych tulejek nie wymienisz na łożyskaStella 1000 ma tam łożysko to i do Stradica wlezie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Stella 1000 ma tam łożysko to i do Stradica wlezie :-)Tylko pytanie czy wejdzie 2 czy 1 z jakąś podkładką Gdzieś na dniach będę swoją stelke c2000 rozbierać to zobaczę jak to tam wygląda Edytowane 2 Grudnia 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Czy 2 czy 1 to nie odpowiem bo nie mam takiego małego młynka żeby sprawdzić. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Fotka na szybko Stradica CI4+ model FK gdyby co jest idealnie taki sam ;-)Jak FK to nie CI4+ a Hagane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Ok różnice są takie model FK nie jest z materiału CI4+ ma przekładnie hagane ale nie ma hagane body model CI4+ jak sama nazwa wskazuje jest z materiały CI4+ ma przekładnie hagane jak i body ale konstrukcyjnie są to idealnie takie same konstrukcje oczywiści przełożenia są inne jak i rotory ;-) Edytowane 2 Grudnia 2016 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 W Raven były do poniedziałku Naszczęście kupiłem w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 W Raven były do poniedziałku Naszczęście kupiłem w niedziele No i masz... Nie chcesz odsprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 No i masz... Nie chcesz odsprzedać? jeszcze nie dostałem go, dostałem telefon że 11 dni około trzeba poczekać na dostawę Ale nie odsprzedam za nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 @Tomasz eS -> wstrzymaj się może z zakupem ? Od stycznia nie będzie na polskim rynku "pośredników" od shimano to i może ceny spadną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) @Tomasz eS -> wstrzymaj się może z zakupem ? Od stycznia nie będzie na polskim rynku "pośredników" od shimano to i może ceny spadną Nie od stycznia a od lutego ;-) Edytowane 2 Grudnia 2016 przez FlyFisherman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Żbiku kasowałeś luz na kole czy był znośny ? Może warto dodać kilka info z tego co zauważyłem:- brak portu do smarowania i przełącznika obrotów.. dla jednych plus dla innych minus- koła zębate worma z tworzywa i bez micromodułu (takie jak Stradic'15) choć na fotkach u mefista są właśnie z tymi drobnymi zębami - koło główne z czarnym pokryciem jak np. Rarenium- grubszy drut kabłąka- sprężyna kabłąka w przeciwnym ramieniu niż rolkano i torxy... Luzu na kole nie kasowałem na razie. Występuje mały, próbowałem najcienszymi podkładkami ale czuć, ze to juz za duzo. Poczekam, aż sie trochę rozkręci i "rozklepie" i wtedy wstawię podkładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ja się jeszcze załapałem jak tylko dojdzie - działam z łożyskami . Dzięki Żbiku za tutorial Jaka długość korby avail ? Mam chęć na tą 35mm ale cena regularna + knob ZPI zabija Ja mam Availa 42,5mm. Fakt regularna cena samej korby to abstrakcja... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 To ile taka korbka normalnie kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Korba http://www.hedgehog-studio.co.jp/phone/product/2583 + knob (2szt) http://www.hedgehog-studio.co.jp/phone/product/3459 Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi