hudy76 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Kołowrotek 500 + tunning 600+...jebut z burty i ci4+ się połamało w okolicach stopki kołowrotka . Dzięki za przeświadczenie, że mój jobel nie jest odosobniony! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Korba http://www.hedgehog-studio.co.jp/phone/product/2583 + knob (2szt) http://www.hedgehog-studio.co.jp/phone/product/3459Piękne są tam zabawki..ahhhhhhSklep z zabawkami dla trochę większych chłopczyków ;-) Edytowane 2 Grudnia 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Piękne są tam zabawki..ahhhhhhSklep z zabawkami dla trochę większych chłopczyków ;-)Mikołaj coraz bliżej... Pisz list... A nóż się uda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Mikołaj coraz bliżej... Pisz list... A nóż się uda Moja pani Mikołaj kazała mi się j......ąć w czache jak jej pokazałem co bym chciał z tego sklepu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Moja pani Mikołaj kazała mi się j......ąć w czache jak jej pokazałem co bym chciał z tego sklepu :-)Słabo czarujesz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Copperfield też by nie pomógł :-) . Zbaraniała jak zobaczyła rolkę kabłąka za 80 dolców :-p do Tp Sw i mi mówi żebym sobie zamiast tej rolki całego Red Arca kupił :-)))))) Zdolniacha. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Copperfield też by nie pomógł :-) . Zbaraniała jak zobaczyła rolkę kabłąka za 80 dolców :-p do Tp Sw i mi mówi żebym sobie zamiast tej rolki całego Red Arca kupił :-)))))) Zdolniacha.Przemek powiedz jej że ta rolka to jest podobna do jej pierścionków a i cena podobna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Mi jak dwa tygodnie temu żona oznajmiła że będzie syn :-) to z uśmiechem stwierdziła że będę musiał kupić stellke 1000 aby junior miał czym łowić ;-) Edytowane 3 Grudnia 2016 przez FlyFisherman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Mi jak dwa tygodnie temu żona oznajmiła że będzie syn :-) to z uśmiechem stwierdziła że będę musiał kupić stellke 1000 aby junior miał czym łowić ;-)Od czegoś trzeba zacząć a najlepiej z górnej półki Mój mały to już chrustu do ręki nie chce wziąć ,ma dwa i pół roku i na dragona mówi bee Edytowane 3 Grudnia 2016 przez tony1983 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jak kto chce mogę jerkbaitowcom zrobić "PROMOCJĘ" na te stradajki Ci4+ 2500, 2500HG, C3000, C3000HG po 700 zł .... oraz STRADIC FK 2500HG, C3000HG, 4000XG, C5000XG po 650 zł, a także TWIN POWERY 4000HG po 1350 zł....wysyłki FREE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Artur, a czym sie różni u Ciebie na stronie Stradic Ci4+ 2500FB za 749zl http://www.mefistofishing.pl/shimano-stradic-ci4-2500-fb-new-2016-p-1613.html od Stradica Ci4+ 2500S lub 2500HGS za 1279zl http://www.mefistofishing.pl/shimano-stradic-ci4-2500s-new-2016-p-1528.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Artur, a czym sie różni u Ciebie na stronie Stradic Ci4+ 2500FB za 749zl http://www.mefistofishing.pl/shimano-stradic-ci4-2500-fb-new-2016-p-1613.html od Stradica Ci4+ 2500S lub 2500HGS za 1279zl http://www.mefistofishing.pl/shimano-stradic-ci4-2500s-new-2016-p-1528.html ?niczym właściwie jedynie tym, że 2500S czy 2500HGS mają płytsze szpulki i trza je importować z Japonii, gdzie przy obecnych kursach jena cenowo to nieporozumienie, innych różnic nie ma wersja C3000 i C3000HG jest taka sama w Japonii jak i w UE/USA, a różnica w cenie jest mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Artur, a jak ze szpulkami do takiego Stradica? Bedziesz miał dostępne jakos? Znane sa juz ceny? A moze jakis zamiennik od Rarenium FB albo innego modelu? Ważne, zeby pasował do rozmiaru 1000. Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Artur, a jak ze szpulkami do takiego Stradica? Bedziesz miał dostępne jakos? Znane sa juz ceny? A moze jakis zamiennik od Rarenium FB albo innego modelu? Ważne, zeby pasował do rozmiaru 1000. na razie mam dostępne 4000FB w cenie 205 zł, oryginały 1000FB będa w cenie 170-180 zł, ale w zimie...zamiennik najtańszy jest os stradick fk też w tej samej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jak tuning to tuning Jedynie rozmiar większy..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 "Dociążyłeś" go tą szpulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Być może kilka gramów na wadze przybrał, ale mam za to zapas, do tego dość płytki. A można przecież kupić F4, wtedy w ogóle żadnego podkładu nie trzeba będzie stosować. Oczywiście konieczna jest odpowiednia pokręcajka...ja posiadam od 11TP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 @ Żbiku: Do łożyska z tyłu worma dałeś podkładkę? Tutaj: http://www.stripersonline.com/surftalk/topic/655521-2016-stradic-ci4-upgrades-and-tuning/ Kolunio w modelu 3000 dał 0,2 mm na łożysko z tyłu worma i 0,1 mm na koło w celu redukcji luzu na korbie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Na poczatku nie dałem pod łożysko worma nic, potem dołożyłem podkładkę. Nie widze różnic. Tam jest taka wygięta sprezynujaca podkładka, ktora likwiduje luz lozyska. Odnosnie podkładki na koło, to jak kreciolek trochę sie rozkręci i "rozejdzie" to pewnie dam 0.1 ale na razie to zbyt duzo i czuć większy opór przy kręceniu z założona podkładka, niz bez. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez Żbiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 witam ktoś się orientuje ile waży korba to stradica ci4+ rozmiarze 1000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 tak jakby ktoś chciał , Kuba fajny temat !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 to wszystko do stradica da się włożyć to będzie jak twinek prawie... Gdzie to i jakie to opowiadaj. Mam dwa stradicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 to wszystko do stradica da się włożyć to będzie jak twinek prawie... Gdzie to i jakie to opowiadaj. Mam dwa stradicki Wszystko jest w temacie na 1szej stronie generalnie w każdego Shimano pod stella da się wsadzić łożyska w wodzik , na worma , w knob czy pod szpule gdy go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 W Stelli na wodzik też się da drugie wsadzić :-))))))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Ktoś może wie czy jakaś płytka szpula pasuje do tego kolowrotka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi