pulos1 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Witam, czy ktoś z Was orientuje się jaki typ obrotomierza powinienem kupić do Mercury 25 Efi?Może jakiś link.W salonie nie pytam, gdyż pewnie zaśpiewają z 1000złPrzy manetce jest kostka oraz kilka kabli Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Boczek322 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 wyślij fotkę jak to wygląda porównam to z mercury verado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Kupilem obrotmierz firmy Kus.Z manetki wystaje 5 kabli.1 Zielony z bialym paskiem2 Zolty z czarnym paskiem3 Czerowny lub pomarańczowy- sam nie wiem4 Niebieski z bialym paskiem5 Zolty z niebieskim paskiem Czy ktos wie ktory to +, który -, który dać na sygnal do obrotomierza?Z góry dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Hej.Jak masz możliwość to oddaj go.Kus lubi kłamać.Dołóż pare groszy i kup flowtrecs. http://www.sklep.flowtrecs.com/glowna/1-flowtrecs-mini-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Juz nie ma z czego dokładać ????Budżet na lodke i tak przekroczony o 70%. Nie wiem czy moj post czytal jakis elektryk/mechanik bo nie ma chetnego do pomocy w rozszyfrowaniu tych kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Boczek322 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kupilem obrotmierz firmy Kus.Z manetki wystaje 5 kabli.1 Zielony z bialym paskiem2 Zolty z czarnym paskiem3 Czerowny lub pomarańczowy- sam nie wiem4 Niebieski z bialym paskiem5 Zolty z niebieskim paskiem Czy ktos wie ktory to +, który -, który dać na sygnal do obrotomierza?Z góry dziekuje za pomoc.żaden z tych kolego razem z tymi przewodami wystaję czarna podłużna kostka ...prawda dobrze mówię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Tak, kostka jest. Prostokatna.Tak, kostka jest. Prostokatna.Moze cos kolego Boczek podpowiesz???? Edytowane 30 Grudnia 2016 przez pulos1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Jakie kable wychodzą z obrotomierza?Jakie kable z kostki?Z obrotomierza, powinien wychodzić kabel prądowy, masa i sygnał obrotów. Chyba, że masz wersję rozbudowaną o dodatkowe funkcje. Edytowane 30 Grudnia 2016 przez kotwitz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Do kostki wchodzi z 9 kabli roznokolorowych.z obrotomierza wychodzi plus, minus, 2 na rozne kolory oswietlenia i jeden na sygnał do obrotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Boczek322 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 z czarnej kostki bierzesz fioletowy to jest + po stacyjce i szary sygnał z cewki i do tego czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Boczek322 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 mogłeś się trochę szybciej odezwać to bym ci załatwił taki zegar ,i miał byś trochę więcej funkcji w jednym zegarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 A jaki masz zegar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Czarny to minus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 W takim razie te luzne kable przy manetce poza kostka do czego sluzą? Ps. Kolego boczek dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Boczek322 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Na kablu + powinno sie zakladac bezpiecznik? Jesli tak to ile amperowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Boczek322 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 czerwony +niebieski i zielony z paskiem trym góra /dółżółty gaszeniereszty kolorów juz nie pamiętam musiał bym w robocie zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Boczek322 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 w zestawach mercury mono czy verado (elektronik) nie występuje bezpiecznik ,ale jeżeli chcesz to możesz dać dla świętego spokoju 2-5A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Kolego boczek a czy takie meskie piny do tej kostki mozna dokupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Boczek322 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 nie , tylko ori całą wiązkę . Muszę poszukać bo może bd miał taką ,ale dopiero dam Ci znać w środę jak pójdę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ok. Czekam.Wszystkiego dobrego w Nowym 2017 Roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Witam jaki obrotomierz do mercurego 20EFI najlepiej kupić? Czy taki najtańszy z allegro się nada? W zasadzie to potrzebuje tylko do sprawdzenia czy mogę coś jeszcze ze śrubą pokombinować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cerek Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Z alle czy olx daje radę. Ja kupiłem model razem z licznikiem motogodzin coś około 40pln i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Z alle czy olx daje radę. Ja kupiłem model razem z licznikiem motogodzin coś około 40pln i jestem zadowolony.Do jakiego silnika podłączałeś i powiedz mi jak go ustawiłeś? bo tam są cztery opcje do wyboru , tzn ile iskier na obrót wału ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Z alle czy olx daje radę. Ja kupiłem model razem z licznikiem motogodzin coś około 40pln i jestem zadowolony.40zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pulos1
Witam,
czy ktoś z Was orientuje się jaki typ obrotomierza powinienem kupić do Mercury 25 Efi?
Może jakiś link.
W salonie nie pytam, gdyż pewnie zaśpiewają z 1000zł
Przy manetce jest kostka oraz kilka kabli
Z góry dziękuję.
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi