pulos1 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Witam, czy ktoś z Was orientuje się jaki typ obrotomierza powinienem kupić do Mercury 25 Efi?Może jakiś link.W salonie nie pytam, gdyż pewnie zaśpiewają z 1000złPrzy manetce jest kostka oraz kilka kabli Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 A więc kupiłem taki . Teraz pytanie jak go ustawić ?1. Iskra 2 razy na obrót wału2. Iskra 1 raz na obrot wału3. Iskra 1 raz na 2 obroty wałuSilnik mercury 20efi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tubylec1982 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 (edytowane) Ja taki podłączałem do 30ki i bzdury pokazywał jak bym go nie ustawił albo wolne ok to max brakowało z 1000 obr i tak w kółko . u mnie stanęło na tym jest mozliwość podłączenia takiego tjuningowego białym kablem idzie sygnał do obrotomierza bo szarego nie ma(był ponoć w starszych pisałem z serwisem i mi tak powiedzieli ) i chciałem podpiąć normalny pod ten kabel bo nie mam wyjścia w silniku i trza by kilometry kabli dokupić . na razie nie mogę sie zebrać żeby kupić jakiś obrotomierz lepszy i podłączyć to Edytowane 1 Października 2018 przez Tubylec1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tubylec1982 Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Ja chyba na poz 2 miałem wolne obr wg katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert.Bart Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Witam do silnika 4 suwowego jeden obrót raz iskra więc ustaw na 2.Miałem taki sam zamontowany z możliwością ustawienia servisu w 20 efi mercury do pierwszego deszczu szlak go trafił. Kupiłem japoński za 96 zł i jest ok nawet nie zaparowuje szybka działa idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Witam do silnika 4 suwowego jeden obrót raz iskra więc ustaw na 2.Miałem taki sam zamontowany z możliwością ustawienia servisu w 20 efi mercury do pierwszego deszczu szlak go trafił. Kupiłem japoński za 96 zł i jest ok nawet nie zaparowuje szybka działa idealnie.Jaki kupiłes ? bo ten coś mi kantuje na luzie 1000 obr mi pokazuje a to chyba za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert.Bart Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Witam kupiłem na allegro od nick:Inter cross_plMój licznik wskazuje obr na biegu 960 -970 obr na jałowy to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Witam kupiłem na allegro od nick:Inter cross_plMój licznik wskazuje obr na biegu 960 -970 obr na jałowy to samo.Czyli ten 1000 u mnie to jednak może być prawidłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Odgrzewam kotleta. Chce założyć licznik motogodzin do nowej 20tki Jakieś sprawdzone modele ? Wszystko na allegro wygląda na dokładnie ten sam model z rożnymi napisami ceny od 30 do 100 Ktoś coś ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cerek Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Mam najtańszy za 30pln. Działa bez zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pulos1
Witam,
czy ktoś z Was orientuje się jaki typ obrotomierza powinienem kupić do Mercury 25 Efi?
Może jakiś link.
W salonie nie pytam, gdyż pewnie zaśpiewają z 1000zł
Przy manetce jest kostka oraz kilka kabli
Z góry dziękuję.
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi