foxy77 Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Witam,Ja też z chęcią pochwalę się moim ostatnim wyczynem. Z reguły robiłem, robię i będę robił wobki pod trocie, ale ostatnimi czasy tknęło mnie na zrobienie czegoś co przypominałoby jakieś jerki. Coś tam się udało wydłubać. slidreki wykonane z olchy, a ala jack jest wykonany z buku- wszystkie są tonące. Sliderki mają miedzy 6,5 a 7cm a ala jack ok 17cm- co o nich sądzicie? i kilka fotek ze wspomnianymi przeze mnie trociówkami: Od czasu do czasu jak potrzebuję lewego grosza to wobki sprzedaję lub wykonuję pod konkretne zamówienie- o ile tak mogę się wyrazić. Innym razem postaram się opisać jak powstają moje dzieła.pzdr. FOX 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Witaj Mariusz.Moge tylko potwierdzic ze wobki trociowe sa mega skuteczne Rewelacyja praca oraz wykonanie na najwyzszym poziomie.Nie wspomne o wobkach pstragowych. Pozdrawiam Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Jakiś rok temu kupiłem trochę korpusów na allegro, teraz dopiero wziąłem się za ich wykończenie. Część z nich postanowiłem pomalować, a reszta najprawdopodobniej będzie oklejona tkaninami. Wobki zrobione z myślą o letnich metnookich z okolic Wiślanych główek. Na foto wobki zdjęte dopiero z suszarki. Jeszcze tylko muszę dopasować jakieś stery- mam kilka pomysłów na kształty steru- który okaże się odpowiedni- czas pokarze. Długość woblerków to 6,5cm i wszystkie z kotwiczkami nr 4 i 6 są tonące. pzdr. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 lisek wstawia fotki ostatnie moge ci przetestowac na odrzanskich metnookich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 wobki z ostatniej fotki- przeszły już test z 5 różnymi wariantami sterów- 3 z nich okazały się kompletną klapą, ale 2 mniejsze stery okazały się strzałem w dziesiątkę- jeden model steru daje woblerowi delikatną-migotliwą akcję, drugi natomiast nadaje woblerowi bardzo agresywną akcję- woblery otrzymaja po połowie te dwa warianty sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Niżej kilka trociowych wobków- już po testach.Wszystkie wykonane są przeze mnie w 100%. Wyk. są z olchy, oklejone tkaninami. Kolorystyka jak widać na foto, choć na żywo o wile lepiej się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponda Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Piękne malowanie,a najbardziej podobają mi się te w ciapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Piękne malowanie,a najbardziej podobają mi się te w ciapkicoś jednak jest w tych ciapkowatych woblerach- trocie je lubią, już kilka ryb się dało na takowe skusić. Moimi jednak faworytami są woblerki (chodzi mi o kolorystykę) - patrząc od góry: nr1, 3 i 5.Następna seryjka 20 sztuk już czeka w kolejce na wykończenie. Jak będą gotowe to wstawię jakieś foto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Kilka nowych kolorków na letnie trociowanie- wszystkie wykonane z olchy. i kilka kształtek czekających już na wykończenie... pzdr. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 ...z ostatniej serii - niby troć lubi miedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Niby czy lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Niby czy lubi? mam nadzieję, że troć lubi miedź - okaże się w styczniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 kolejne na nadchodzący sezon - zasilenie mojego pudełka i 2 kolegów po kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Bardzo fajnie wykańczasz woblery Kolorystyka bajeczna. Jaki koretnie materiał stosujesz do oklejania? Z Allegro? Możesz kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Fajne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Bardzo fajnie wykańczasz woblery Kolorystyka bajeczna. Jaki koretnie materiał stosujesz do oklejania? Z Allegro? Możesz kogoś polecić? Ja używam materiałów od p. Witolda D. z Przemyśla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Bardzo fajnie wykańczasz woblery Kolorystyka bajeczna. Jaki koretnie materiał stosujesz do oklejania? Z Allegro? Możesz kogoś polecić? na żywo o wiele lepiej się prezentują, no ale rybska będą miały tu swoje trzy grosze do wtrącenia - mam nadzieję, ze niejedna srebrna torpeda sie na takowe skusi- oby nie było gorzej jak w sezonie 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ostatnie trociówki w 2011roku - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 jak zawsze genialne woblerki ten pierwszy od prawej bialo-zółty kiler na Sandacza powinien byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 takie tam, z przeznaczeniem na trocie i pstrągi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 9cm minnowy po tuningu - początkowo ich przeznaczeniem był morski trolling za trociami, ale myślę, że z powodzniem nadadzą się także to letniego wieczornego polowania za sandaczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 http://img442.imageshack.us/img442/5062/dsc05166m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 nowy wzór tkanin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 tym razem coś na kropkowańce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 mniejsze, na letnie troty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi