foxy77 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 nowy projekt - tym razem z myślą o wąsatych rybach, cały czas myślę jak je pomalować, wystrugane z olchy, ok 7,5cm, następne będą z grzechotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 sezon na trocie tuż tuż - niżej komplecik przygotowany dla @ Maticsh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Napiszę to co koledzy piszą w moim temacie... Klasyczne oklejanki/malowanki - bardzo ładne! Widać że masz doświadczenie, jak długo strugasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 @obcy91dzięki za miłe słowo - to zawsze "buduje"Woblerki strugam , hmm, bo ja wiem - ok 7-8lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Widać doświadczenie powtórzę.Perfekcyjne oklejanie, ja niestety nie potrafię bawić się tkaniną, były próby ale nic z tego nie wyszło, chyba kijowa tkanina była. Zresztą nie pcham się w to, wolę malować i oklejać folią alu.Pozdrawiam MRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Świetny ten lamaniec taki tygrysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Mróz odstrasza wyjście nad rzekę za trociami to można coś tam podłubać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 "zimowa" kontuzja skutecznie ogranicza mi wypady nad wodę prawie do 0, ale za to można co nieco podłubać...Niżej woblery dla kolegów z nad wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ula la ale kolorowo, mnie się podobaja i to bardzo, ale moja żona to jest poprostu zachwycona kolorami woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 dzięki za miłe słowo - to zawsze buduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ostatnia seria na koniec sezonu trociowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Bardzo kolorwy ten Twój wątek Trocie pewnie wścieku dostają. Fajne wobki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jedna z ostatnich serii - pstrągowo-trociowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Świetne woblerki ;] sam zabieram się za oklejanie tkanina i chyba tragedii nie ma ;P ale z malowaniem mam mega problem brak aerografu ;/ pomysly rozwiazan /;P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Piękne kolorowe woblerki chyba też będę sie musiał zbarac za zrobienie że 2-3 modeli pod pstragi z mojej rzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Świetne woblerki ;] sam zabieram się za oklejanie tkanina i chyba tragedii nie ma ;P ale z malowaniem mam mega problem brak aerografu ;/ pomysly rozwiazan /;P pzdr Dzięki za miłe słowo. Co do malowania, to ja jak do tej pory maluję tylko farbami w sprayu. Teraz jestem na "etapie" stworzenia jakiegoś kącika do pracy i są też plany na zakup aero. Sprężarka też się już "buduje" i wszystko jest na dobrej drodze do tego, aby w końcu malować aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Dzięki za miłe słowo. Co do malowania, to ja jak do tej pory maluję tylko farbami w sprayu. Teraz jestem na "etapie" stworzenia jakiegoś kącika do pracy i są też plany na zakup aero. Sprężarka też się już "buduje" i wszystko jest na dobrej drodze do tego, aby w końcu malować aerografem.a mozesz powiedziec mi w jaki sposob oklejasz woblery? ja robie to od dolu i u gory robie na zaladke... znasz moze jakies lepsze metody? a jakich lakierow uzywasz? tez probowalem sprayem ale dosc czesto przemalowywalem ;/ pzdr ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Woblery oklejam także od dołu i na grzbiecie robię małą zakładkę - moim zdaniem podstawa do dobry lakier na tkaninę - ja używam KAPON z firmy Polifarb Dębica - po każdym lakierowaniu szlifuję grzbiet i z reguły mieszczę się w 10 warstwach lakieru, potem farba w sprayu i lakier nawierzchniowy dwu-składnikowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Woblery oklejam także od dołu i na grzbiecie robię małą zakładkę - moim zdaniem podstawa do dobry lakier na tkaninę - ja używam KAPON z firmy Polifarb Dębica - po każdym lakierowaniu szlifuję grzbiet i z reguły mieszczę się w 10 warstwach lakieru, potem farba w sprayu i lakier nawierzchniowy dwu-składnikowy.A jakiej firmy spraye uzywasz? podoba mi sie ten niebieski kolor ;] i jak nazywa sie ten dwuskladnikowy lakier jesli moge wiedziec? ;] biore sie wlasnie za partie... domalux tez chyba bedzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 No foxy77. Ładniutkie te twoje woblerki.Kolory jakie wybierasz są strasznie ładne. I wykonanie też jest super.pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 No foxy77. Ładniutkie te twoje woblerki.Kolory jakie wybierasz są strasznie ładne. I wykonanie też jest super.pozdrawiam :)Dzięki za słowo uznania - kolory to raczej maluję na te, na które wcześniej bywały efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 nie ma gdzie łowić, to można coś tam "skrobnąć"... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 dawno nic nie wstawiałem....Z braku czasu, tym razem wykonane z balsy, trochę czasu zajęło utwardzenie korpusów oraz zabezpieczenie przed wpływem wody, ale jakoś udało się to zrobić. Na krótkim filmie praca w rzece jednego z nich... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Lipowe trocióweczki ostatnio wydłubane - czekają razem z ponad setką innych na wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Kiepskie foto, ale udało się nadrobić część zaległościtu jeszcze bez sterów, ale już wodę widziały i mam nadzieję, że zrobią wrażenie na łososiowatych... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi