stoner Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Chyba wszystkie barwy z tęczy zajumałeś Ładnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 staram się jak mogę, dzięki, paleta barw jest dużoooooo większa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Te dwa w środku jakie mają parametry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 ok 7 cm, miałem trochę olchowych kształtek skopiowanych od slidera 7cm, postanowiłem odwrócić i zrobić "normalnego woba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Pora zacząć nadrabiać zaległości, zbliża się urlop, który jest tak zaplanowany żeby tydzień spędzić nad Słupią, więc postanowiłem stworzyć "małe" stadko na tą okazję... tu jeszcze w fazie przed nadaniem właściwych kolorów, w sumie to sam nie wiem jak malować, może ktoś podsunie jakieś ciekawe pomysły... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 "jedne" z ostatnich woblerów, brak czasu na zrobienie większej ilościsandaczowo-boleniowy ok 10cmten na głębsze dołki , ok 8cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 ...żeby nie było, że zaprzestałem robić wobki, jak mi to ktoś zarzucił na maila...spokojnie, na rozpoczęcie sezonu trociowego będą, u "kogo" mają być - tym razem olcha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Pora się zbroić na 1 stycznia, tu jeszcze woblery bez sterów... wykonane z olchy, połowa oklejona, połowa nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dobrze.Tylko czemu tak mało "szmacianych" tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 ...lenistwo moje. Nie chciało mi się oklejać reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 ...lenistwo moje. Nie chciało mi się oklejać resztyJak ja to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Tym razem coś na szczupaki: wykonane z drewna olchowego, długość ok 9cm. Od dnia powstania fotki kilka szczupaków już wyjechało na te "płoteczki", w tym jedna 80-tka z rzeki o głębokości max 1,5mkrótki filmik z pracą tego seledynowegohttps://www.youtube.com/watch?v=9Oq7j8R0cRw&feature=youtu.beoraz mała garstka kształek na trociowe wobki wykonane także z drewna olchowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1997 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 ja piero, jakie cudeńka, klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witajcie, sezon co prawda już się rozpoczął jakiś czas temu, ale co nie którym brakuje woblerów. Na foto część ostatniej serii - wykonane z olchy, oklejane tkaninami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco22 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Super.Pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 kolejne trocióweczki, powielone kolorki które u mnie najlepiej sprawdzają się zimową porą. Wykonane z olchy. oraz nowy pomysł, tym razem na "wąsate". Długość ok 7cm, korpus wykonany z żywicy envirotex, waga nie obciążonej kształtki to ok 26gr. Jak wyjdzie to czego oczekuję to zrobię ich więcej. Jest też opcja, że zrobię je w wersji SDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Trocióweczki pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 kolejne trocióweczki, powielone kolorki które u mnie najlepiej sprawdzają się zimową porą. Wykonane z olchy. oraz nowy pomysł, tym razem na "wąsate". Długość ok 7cm, korpus wykonany z żywicy envirotex, waga nie obciążonej kształtki to ok 26gr. Jak wyjdzie to czego oczekuję to zrobię ich więcej. Jest też opcja, że zrobię je w wersji SDR.Jaki wypełniacz dałeś do tej żywicy i w jakich proporcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Kolejne na troć. Sorry, z jakiegoś powodu nie wchodzi zdjęcie z tel.fotka później. Edytowane 9 Lutego 2016 przez foxy77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 dawno nic nie dodawałem,trochę wobków na trotkę,coś na pstrąga i boleniówki w "rosole" - ze względu na awarię dremela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Tym razem coś na bolenia, niby nic specjalnego, ale zamierzony efekt został osiągnięty - lekkie zamiatanie ogonkiem z bocznym lusterkowaniem. Wykonane z lipy.krótki filmik, jakość do bani, ale coś tam widać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Na nadchodzący sezon trociowy....Wszystko wystrugane z olchy, sorry za jakość zdjęć, ale telefonem robiłem.Malowanie akie jak się sprawdzało w tym roku, część oklejana tkaninami, część w perłowym podkładzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 po długim czasie pora coś ,,wrzucić" - jeszcze pachną lakierem...wykonane z olochy, reszta standardowo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Miales jakies wyniki na te trocioweczki? Jakiej sa wielkosci/wagi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Przyjemnie się ogląda czekam na więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi