Skocz do zawartości

woblerki foxa

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

Pora zacząć nadrabiać zaległości, zbliża się urlop, który jest tak zaplanowany żeby tydzień spędzić nad Słupią, więc postanowiłem stworzyć "małe" stadko na tą okazję... tu jeszcze w fazie przed nadaniem właściwych kolorów, w sumie to sam nie wiem jak malować, może ktoś podsunie jakieś ciekawe pomysły...
Fkyu4x0.jpg

• Like 1

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Tym razem coś na szczupaki: wykonane z drewna olchowego, długość ok 9cm. Od dnia powstania fotki kilka szczupaków już wyjechało na te "płoteczki", w tym jedna 80-tka z rzeki o głębokości max 1,5m

I9XERcm.jpg

wisYO8c.jpg

krótki filmik z pracą tego seledynowego

https://www.youtube.com/watch?v=9Oq7j8R0cRw&feature=youtu.be

oraz mała garstka kształek na trociowe wobki wykonane także z drewna olchowego.

ODC1VtP.jpg

• Like 1

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

kolejne trocióweczki, powielone kolorki które u mnie najlepiej sprawdzają się zimową porą. Wykonane z olchy.

qajtFEt.jpg

xeWmsHm.jpg

oraz nowy pomysł, tym razem na "wąsate". Długość ok 7cm, korpus wykonany z żywicy envirotex, waga nie obciążonej kształtki to ok 26gr. Jak wyjdzie to czego oczekuję to zrobię ich więcej. Jest też opcja, że zrobię je w wersji SDR.

Xydjwxn.jpg

kolejne trocióweczki, powielone kolorki które u mnie najlepiej sprawdzają się zimową porą. Wykonane z olchy.

qajtFEt.jpg

xeWmsHm.jpg

oraz nowy pomysł, tym razem na "wąsate". Długość ok 7cm, korpus wykonany z żywicy envirotex, waga nie obciążonej kształtki to ok 26gr. Jak wyjdzie to czego oczekuję to zrobię ich więcej. Jest też opcja, że zrobię je w wersji SDR.

Xydjwxn.jpg

Jaki wypełniacz dałeś do tej żywicy i w jakich proporcjach?

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...