Skocz do zawartości

Abu Garcia - serwis w PL i części zapasowe

hanz

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Zakupiłem ostatnio kołowrotek AG Revo Premier 20 i natknąłem się na pewnien problem. Chciałbym do niego dokupić szpule i nie mogę jej nigdzie znaleść. Pytałem juz w kilku sklepach, szukałem w Internetach i nic ... Czy znacie jakieś źródłą w których mógłbym to kupić? Dodatkowo tak się zacząłem zastanawiać, że to nie najpopularniejszy u nas sprzęt i ciekaw jestem jak wyglądają sprawy z serwisem i obsługą gwarancyjną. Teoretycznie można wszystkie części zakupić ... ale chodzi mi bardziej o profesjonalny serwis.

Będę wdzięczny za wszelki informacje.

• 4 lata później...

Witajcie towarzysze.

Czy ktoś ze zgromadzonych znalazł gdzieś w PL kogoś, kto może zorganizować części zamienne do kołowrotków ABU?

Potrzebuję oporówki do Revo SX30, nigdzie nie dostępna a przy 5-7 stopniach celsjusza lubi się puścić ;/ Ewentualnie jakiś zamiennik, ale one są dość specyficzne.

• Like 1

A płukałeś juz w benzynie ekstrakcyjnej? Może wystarczy, ten element raczej rzadko sie psuję mechanicznie.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Próbowałem w benzynie, izopropanolu, składałem na sucho, na oliwkę nie pomaga nic.

Kupiłem sobie dwa lata temu kołowrotek abu revo premier, wydałem ponad 700 zł. Początek czerwca i otwarcie sezonu. Kolowrotek sie popsuł. Rączka kręciła się do tyłu. Oddałem do gwarancji i czekałem na naprawe do połowy września.

Byłem mega zadowolony, 7 stow wydane i przez ponad 3 miesiące nie mogłem nim łowić.

Faktem jest, że teraz spisuje się rewelacyjnie, ale wiem na przyszłość, że nie kupię już nigdy kołowrotka z tej firmy ze względu na brak szybkiego serwisu gwarancyjnego

• Like 1

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Na platt aktualnie nie ma chyba nic. Zapewne można zamówić za oceanem, ale koszt wysyłki nie mały.

Niestety obdzwoniłem wszystko i nigdzie niemożna zamówić, na eBay są ale koszt prawie połowę nowego multika. Dlatego szukam na forum może któryś z kolegów ma do sprzedaży :)

Edytowane przez Łukasz Lukasz

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 1 rok później...