hanz Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Cześć, Zakupiłem ostatnio kołowrotek AG Revo Premier 20 i natknąłem się na pewnien problem. Chciałbym do niego dokupić szpule i nie mogę jej nigdzie znaleść. Pytałem juz w kilku sklepach, szukałem w Internetach i nic ... Czy znacie jakieś źródłą w których mógłbym to kupić? Dodatkowo tak się zacząłem zastanawiać, że to nie najpopularniejszy u nas sprzęt i ciekaw jestem jak wyglądają sprawy z serwisem i obsługą gwarancyjną. Teoretycznie można wszystkie części zakupić ... ale chodzi mi bardziej o profesjonalny serwis.Będę wdzięczny za wszelki informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Serwis ABU w naszym kraju bardzo kiepski .Kołowrotki ponoć wysyłane do Niemiec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 A ceny za części z kosmosu mają,radzę poszukać na ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Dostałem jedną odpowiedź z PL, szpulę trzeba sprowadzać, cena 120-140zł , brat pytał w sklepie w Belgii i też mówili że będzie problem ... ale se maszyne kupiłem .... strach pomyśleć co będzie jak się coś (tfu) posypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Witajcie towarzysze. Czy ktoś ze zgromadzonych znalazł gdzieś w PL kogoś, kto może zorganizować części zamienne do kołowrotków ABU?Potrzebuję oporówki do Revo SX30, nigdzie nie dostępna a przy 5-7 stopniach celsjusza lubi się puścić ;/ Ewentualnie jakiś zamiennik, ale one są dość specyficzne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 A płukałeś juz w benzynie ekstrakcyjnej? Może wystarczy, ten element raczej rzadko sie psuję mechanicznie. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 A płukałeś juz w benzynie ekstrakcyjnej? Może wystarczy, ten element raczej rzadko sie psuję mechanicznie. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu TapatalkaPróbowałem w benzynie, izopropanolu, składałem na sucho, na oliwkę nie pomaga nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Kupiłem sobie dwa lata temu kołowrotek abu revo premier, wydałem ponad 700 zł. Początek czerwca i otwarcie sezonu. Kolowrotek sie popsuł. Rączka kręciła się do tyłu. Oddałem do gwarancji i czekałem na naprawe do połowy września. Byłem mega zadowolony, 7 stow wydane i przez ponad 3 miesiące nie mogłem nim łowić.Faktem jest, że teraz spisuje się rewelacyjnie, ale wiem na przyszłość, że nie kupię już nigdy kołowrotka z tej firmy ze względu na brak szybkiego serwisu gwarancyjnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Czyli trzeba będzie go spieniężyć Nie lubię jak mnie coś zaskakuję negatywnie Do letniego łowienia Boleni będzie w sam raz, szybki, mocna przekładnia z aluminium a nie jakiegoś cynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 A tak btw, czemu ten wątek jest w tym dziele? Zaczyna się od kołowrotka a jest w motorowodnych i elektronice @Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Jak znajdziesz miejsce gdzie można kupić czesci do abu garcia revo stx20 daj znać... potrzebuje korbke i oporowke również...widzę że to newralgiczny punkt tych kolowrotków... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Panowie może Meffi pomoże ? Albo zakupy np. na plat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Mam dostęp do gratów, jednak ceny są niebotyczne. Oporówka do SX30 to koszt 30$, samej części. Jednak odpuszczę i kołowrotek będzie łowił tylko w ciepłe dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Lukasz Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Cześć wszystkim, Może ma ktoś niepotrzebny panel boczny z hamulcem do Revo4 X-HS-L i chce sprzedać? Albo podpowie gdzie można zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Na platt aktualnie nie ma chyba nic. Zapewne można zamówić za oceanem, ale koszt wysyłki nie mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Lukasz Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) Na platt aktualnie nie ma chyba nic. Zapewne można zamówić za oceanem, ale koszt wysyłki nie mały.Niestety obdzwoniłem wszystko i nigdzie niemożna zamówić, na eBay są ale koszt prawie połowę nowego multika. Dlatego szukam na forum może któryś z kolegów ma do sprzedaży Edytowane 8 Września 2021 przez Łukasz Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Sprawdzę jutro ile kosztuje za wielką wodą i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Lukasz Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 [quote name="Sławek Nikt" post="2946967" timestamp="1631134551" Super będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Lukasz Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Sprawdzę jutro ile kosztuje za wielką wodą i dam znać.Super będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Teoretycznie da się zamówić. Koszt jakieś 40 zielonych czyli nie mało ... Niemal to samo co na jebaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Lukasz Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 [quote name="Sławek Nikt" dzięki w takim razie będę musiał zamówić na eBay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancio Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Koledzy, czy w ogóle Abu Garcia posiada serwis w PL...? Internety jakoś nic nie piszą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Odkopie trupa : jak wygląda sytuacja z serwisem abu garcia w Polsce.Chodzi o złamaną szczytówke w abu veritas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Ingliszu, może tym razem Tobie pomogę. Poniżej podam telefon do Pana Łukasza z F-my Fishingstore, który być może ogarnie temat. Mnie pomógł bardzo skutecznie. 792 669 996 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Ślicznie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi