Warciany Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Potrzebowałem informacji na temat kołowrotka i skontaktowałem się bezposrednio z Pure Fishing USA i oni przekierowali mail do obsługi klienta Abu. Generalnie Abu w Polsce wie jak unikać problemów i skrzętnie ukrywa swoje dane kontaktowe. Dla Pure Fishing jesteśmy nic nie znaczacym rynkiem. Oto email i telefon do polskiego serwisu/biura obsługi klienta czy jak to tam nazwać, zapewniam, że w niczym nie pomogą tylko odeślą do sklepu:+48 32 608 69 56PFSalesPL@purefishing.com Edytowane 15 Stycznia przez Warciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Potrzebowałem informacji na temat kołowrotka i skontaktowałem się bezposrednio z Pure Fishing USA i oni przekierowali mail do obsługi klienta Abu. Generalnie Abu w Polsce wie jak unikać problemów i skrzętnie ukrywa swoje dane kontaktowe. Dla Pure Fishing jesteśmy nic nie znaczacym rynkiem. Oto email i telefon do polskiego serwisu/biura obsługi klienta czy jak to tam nazwać, zapewniam, że w niczym nie pomogą tylko odeślą do sklepu: +48 32 608 69 56 PFSalesPL@purefishing.comczołem,o jaki kołowrotek chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warciany Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia czołem,o jaki kołowrotek chodzi? Revo3 SX 2500H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Dziekuje panowie. Skontaktowalem sie z powyzszymi firmami. Zobaczymy jaki bedzie rezultat.Z pewnoscia poinformuje Was . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi