woblery z Bielska Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Wspaniały sezon. Będziemy o nim naszym wnukom opowiadać Dla mnie osobiście najważniejszym wydarzeniem jest sukces Noriaki Kasai - facet ma prawie 45 lat i zdobył w tym roku dwa razy miejsce na podium. Fenomenalny sportowiec, który swoim przykładem tworzy historię i udowadnia, że "niemożliwe" istnieje wyłącznie w naszej wyobraźni. Wygrywa z młodzieńcami, którzy, gdy zdobywał swoje pierwsze laury w Pucharze Świata, jeszcze się nie urodzili 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Wspaniały sezon. Będziemy o nim naszym wnukom opowiadać Dla mnie osobiście najważniejszym wydarzeniem jest sukces Noriaki Kasai - facet ma prawie 45 lat i zdobył w tym roku dwa razy miejsce na podium. Fenomenalny sportowiec, który swoim przykładem tworzy historię i udowadnia, że "niemożliwe" istnieje wyłącznie w naszej wyobraźni. Wygrywa z młodzieńcami, którzy, gdy zdobywał swoje pierwsze laury w Pucharze Świata, jeszcze się nie urodzili Szkoda, że taki młodziutki bo byśmy zapisali go na Honorowego Członka Klubu Tetryków A na poważnie to prawdziwy Samuraj Edytowane 26 Marca 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Szkoda tylko ze wiekszosc Japonczykow nawet nie wie ze jest taka dyscyplina sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Jak myślicie,Kamil hulnie jutro na maxa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Na maxa z pewnością.Ale czy wygra???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Tytul trzeba zmienic Jesli ma mocna psychike, huknie...ale to jak z karnym, najlepsi slali pilki w trybuny Zmieniłem, choć mam mieszane uczucia - jest to trochę niepotrzebna konkurencja do wątku "Sport na żywo..." Edytowane 5 Stycznia 2018 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Mam nadzieję, że nasi utrzymają obecną formę do mistrzostw świata w lotach w Obertsdorsie za 2 tygodnie. Kupiłem bilety na drużynówkę i chciałbym zobaczyć na żywo jak zdobędą medal. Oby ze złotego kruszcu. Edytowane 5 Stycznia 2018 przez Pawgas 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi