jaaro76 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Trzej Królowie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Czy Wy widzicie to podium? czy ja jestem nawalony i mam zwidy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 ... Orzeł dla Orła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Czy Wy widzicie to podium? czy ja jestem nawalony i mam zwidy? Nie wiem czy jesteś ale są powody by być! Edytowane 6 Stycznia 2017 przez David77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 i tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Pięknie Polacy! Takiego szczęśliwego scenariusza chyba nikt się nie spodziewał! Hymn w wykonaniu Austriaków tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Historyczny dzień dla Polskiego Sportu. Polak na 1,2,4 miejscu turnieju czterech skoczni. Tak tak tak ! ps. hymn tragedia to prawda, ale klasa zachowanie Andre Tande. Koleś spieprzył skok, mógł być zły na świat, rozpłakany i w ogóle a on z uśmiechem, kulturą...klasą. Gdy Stoch odkładał nagrodę i kucał, narty mu zaczęły się krzywo układać, to Norweg sam z siebie wziął i je przypilnował. Piękne zachowanie. Taki sport to ja rozumiem! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Brawo Kamil, brawo Piotr i Maciek.Gratulację dla całej drużyny, trenerów i sztabu. Bez nich nie było by tego sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Takich sukcesów nie osiąga się "z marszu". Jest to zasługa wielu lat pracy Kruczka, który niestety doszedł do ściany własnych umiejętności. Dobrze, że mamy świetnego następcę, który potrafił w krótkim czasie poprawić mankamenty i przekuł talenty w prawdziwe Orły!Historia dzieje się na naszych oczach. O tym sezonie polskich skoczków będziemy naszym dzieciom i wnukom opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Wszystko się zgadza ale nie zapominajmy o postępie technologicznym. Takiego sprzętu nasi skoczkowie nigdy nie mieli. Umiejętności najwyższej próby, ale gdyby trochę gorszy sprzęt był.... tu metr mniej, tam też... i nie byłoby podiów Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Marcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Była dominacja Niemców,była też i Austriaków aż w końcu nadeszła era Polaków Edytowane 6 Stycznia 2017 przez tony1983 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Brawo MY :) Cała ekipa spisała się lepiej niż można byłoby sobie to tylko wyobrazić :) A Kamil, Piotrek i Maciek wymietli wszystkich....Brawo!!! Edytowane 6 Stycznia 2017 przez kleniu25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 wszędzie reklamy Milki były widoczne , a że nasi też w czekoladzie , to pachnie mi tu jakimś szwindlem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Brawooo Polacy !!! Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Piokowal 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 BRAWO PIOTREK!!!!!!!!!!!!!! :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Po dzisiejszym konkursie z dużym optymizmem będę śledził sobotni konkurs drużynowy. Takiej szansy na złoto może nie być już nigdy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Mamy złoto !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) BRAWO POLSKA!!!! BRAWO CHŁOPAKI !!! BRAWO MY!!! :clappinghands: Edytowane 4 Marca 2017 przez kleniu25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Pisałem już, ale się powtórzę bo warto: wiedziałem to już wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Brawo Polacy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 No.I tak trzymać.! I weź tu nie pij. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur42 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Coś pięknego gratki panowie złoto w drużynie to już nie marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) trzecie miejsce w Planicy w konkursie drużynowym z nowym rekordem skoczni 251.5 metra ustanowionym przez Kamila Stocha !!! BRAWO !!! Edytowane 25 Marca 2017 przez tony1983 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinmar Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Piękny rok naszych skoczków :-) a mówili że 100 lat będziemy czekać :-) brawo !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi