Skocz do zawartości
  • 0

pytanie o przeniesienie posta

hanz

Pytanie

Mam pytanie do moderatorów. 

Dlaczego mój wątek dot. Kołowrotka (http://jerkbait.pl/topic/83219-abu-garcia-revo-premier-cz%C4%99%C5%9Bci-zapasowe/ ) z pytaniem o serwis, i dodatkową szpulę trafił do poczekalni?

Umieściłem go w dziale Sprzęt wędkarski > Spinning który dotyczy:

"Kołowrotki i wędki spinningowe, plecionki, przynęty, żyłki i inny sprzęt, którego spinningista potrzebuje do łowienia ryb. Opisy, recenzje, pytania i odpowiedzi."

teraz jest w poczekalni i obawiam sie że się tam nie doczeka odpowiedzi.

• Like 1

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mam pytanie do moderatorów. 

Dlaczego mój wątek dot. Kołowrotka (http://jerkbait.pl/topic/83219-abu-garcia-revo-premier-cz%C4%99%C5%9Bci-zapasowe/ ) z pytaniem o serwis, i dodatkową szpulę trafił do poczekalni?

Umieściłem go w dziale Sprzęt wędkarski > Spinning który dotyczy:

"Kołowrotki i wędki spinningowe, plecionki, przynęty, żyłki i inny sprzęt, którego spinningista potrzebuje do łowienia ryb. Opisy, recenzje, pytania i odpowiedzi."

teraz jest w poczekalni i obawiam sie że się tam nie doczeka odpowiedzi.

No ale właśnie o to chodzi :)

Jeżeli inni nie chcą odpowiadać, to ich nie zmusisz.

A skoro tak, to temat pusty jest... właściwie niepotrzebny, po co ma zaśmie... zaciemniać forum?! mysli.gif

PS. Kolor czerwony zarezerwowany jest dla admina! Ponownie regulamin forum się kłania...

Edytowane przez Jano