Oklejanie łodzi aluminiowej...porady i jakiś sprawdzony zakład w okolicy woj. lubelskiego ewentualnie mazowieckiego. Proszę o sprawdzone doświadczeniem porady i fachowców, którzy się w tym specjalizują. I może ktoś się orientuje ile w przybliżeniu mogłaby kosztować taka operacją na łódź alu 4.60m x 1.70m. Dzięki.
Pytanie
pio76
Hej.
Oklejanie łodzi aluminiowej...porady i jakiś sprawdzony zakład w okolicy woj. lubelskiego ewentualnie mazowieckiego. Proszę o sprawdzone doświadczeniem porady i fachowców, którzy się w tym specjalizują. I może ktoś się orientuje ile w przybliżeniu mogłaby kosztować taka operacją na łódź alu 4.60m x 1.70m. Dzięki.
Top użytkownicy dla tego pytania
8
6
6
5
Popularne dni
7 Mar
10
8 Mar
10
26 Maj
9
4 Gru
9
Top użytkownicy dla tego pytania
okonek2u 8 odpowiedzi
saw 6 odpowiedzi
urasenty 6 odpowiedzi
Matteoo 5 odpowiedzi
Popularne dni
7 Mar 2023
10 odpowiedzi
8 Mar 2023
10 odpowiedzi
26 Maj 2022
9 odpowiedzi
4 Gru 2016
9 odpowiedzi
Popularne posty
IntruZ9
Jakie zgody? ???? Tak wygląda bardziej prooo! Niestety dziwna moda dotknęła i wędkarstwo,kiedyś ludzie oklejali golfy III i ople tigry, na potęgę robiono z nich brudnopisy,teraz lodzie...sorry ja wysi
urasenty
Trochę nie sprecyzowałem co chcę ????. Chodzi mi o gładką folię czarny mat ew imitacja carbon czarny mat bez żadnych fajerwerków "timów" itp. Łódka Pegazus450 .
urasenty
Mój Pegazus przed i po ????
Opublikowane grafiki
82 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi