lukaszannopol13 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Wiatam Udało mi się przypadkiem i za grosze kupić spinning w stanie dobrym Wolzhanka liuks MHFS (org. волжанка люкс MHFS)c.w.: 20 - 50ggrafit: IM12długość: 3milość sekcji: 2waga: 175gkilka zdjęć Miał ktoś styczność z tym patyczkiem i może się podzielić wiedzą o nim?Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Z opisu na trocie jak znalazł...poza tym raczej egzotyka, chętnie poczytamy Twoją recenzję Ja przykładowo ciekaw jestem tego IM12. http://skot.fishingcafe.pl/2013/01/31/material-blanku-czyli-co-nam-daja-te-wszystkie-miliony-psi/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Niestety na test to raczej do wiosny trzeba będzie poczekać bo mi wszystkie wody w zasięgu 40km zamarzły (dzisiaj -17 termometr pokazał) . Chyba że w weekend nad morze wyskoczę zobaczę chociaż jak się rzuca i pod przynętą pracuje, BTW buteleczkę z litrą wody podnosi bez zająknięcia ładnie się przy tym wyginając. Jak ogarnę chatę i zrobię trochę miejsca to wrzucę fotki z ugięciami do odpowiedniego działu.Wędka kosztowała mnie 25e. Chciałem zbić cenę do 20 to koleś się nie zgodził, ale fenwicka trailmastera III mi dorzucił. Ze złamaną i przeklejoną szczytówką przez co jest niezłe przesztywnienie między 2 a 3 przelotką.O IMach czytałem.Zastanawia mnie waga bo wędeczka jest naprawdę lekka *(175g). Dla porównania-Sakura sportism neo: 258cm, cw 15-40 , waga 188g- Team Dragon : 270, 10-35, 173g- Shimano technium 300, 20-50, 215g-Beastmaster 300, 20-50, 210g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 jak widzę opis IM12 to od razu nasuwa mi się Aliexpress i fabryki w Shenzen.Takie rzeczy tylko u nich w PRoC. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 IM12 to ja bym chciał...tylko raczej nie wystepuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 IM12 to ja bym chciał...tylko raczej nie wystepujeWystępuje, ale chyba w "Mikado" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Wołżanka Luks- brzmi nieomal, jak "czarna Wołga" Edytowane 5 Grudnia 2016 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi