antilag Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 ło matko bosko faktycznie srodkowy segment, nie ogarnia ze jest wędką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Porażka to ugięcie. Kij z leszczyny ma ładniejsze Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ta na pewno nie ma lepszego ugięcia Po części kwestia zdjęcia, jakby dolnik był poziomo i zdjęcia nie pod kątem to inaczej by to wyglądało. Patyk ewidentnie swimbaitowy pracujący głównie środkiem, ja tam kategorycznych błędów nie widzę, zniesie wiele i zapracuje dużo głębiej niż na fotkach bez obaw 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zrobiłeś zdięcie Mańka wędziska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ta na pewno nie ma lepszego ugięcia Po części kwestia zdjęcia, jakby dolnik był poziomo i zdjęcia nie pod kątem to inaczej by to wyglądało. Patyk ewidentnie swimbaitowy pracujący głównie środkiem, ja tam kategorycznych błędów nie widzę, zniesie wiele i zapracuje dużo głębiej niż na fotkach bez obaw Piszesz o tym z Twojego zdjęcia, czy o tym wcześniejszym? bo się chyba pogubiłem Ten ze zdjęć @SzymusS jest niemal OK. Gdybym ja go używał, dołożył bym jedną przelotkę między 4 a 7 od tiptop, spacing w tej przestrzeni bym zmienił, dolny element skróciłbym od góry chyba równo 4 cm (z tego zdjęcia 100% pewności nie mam), złącze dopasował i byłaby poezja Tego Twojego bym nie ruszał, natury nie poprawisz, jak piszesz, pozorne niedostatki to wynik niewłaściwego kąta i niefortunnego ujęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Lukasz, a czy moglbys zrobic zdjecie ugiecia Batsona SWT70MH-3 u mnie ten travel robi robote do 100g. Masz przeciez z czego wybrac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Del Toro, for you 3-79: https://www.jawsfishing.net/jaws/rod-blanks/travel-blanks-field-test-video/ I oczywiscie dla wszystkich travelowcow ps.http://m.ebay.com/itm/Jaws-3-piece-Travel-Rod-Blank-7-039-9-034-Line-Rating-12lb-30lb-/281639381877a w europie tu:http://tackle24.de/index.php?a=1010〈=engtylko musza uzupelnic stany magazynowe... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Piszesz o tym z Twojego zdjęcia, czy o tym wcześniejszym? bo się chyba pogubiłem Ten ze zdjęć @SzymusS jest niemal OK. Gdybym ja go używał, dołożył bym jedną przelotkę między 4 a 7 od tiptop, spacing w tej przestrzeni bym zmienił, dolny element skróciłbym od góry chyba równo 4 cm (z tego zdjęcia 100% pewności nie mam), złącze dopasował i byłaby poezja Tego Twojego bym nie ruszał, natury nie poprawisz, jak piszesz, pozorne niedostatki to wynik niewłaściwego kąta i niefortunnego ujęcia Tekst pod zdjęciem oczywiście już dotyczy wędziska Łukasza, ale jak teraz czytam to faktycznie zrobiłem zbyt duży skrót myślowy i brzmi całość groteskowo a miało tylko ironicznie. Temu blankowi na tle trawy nawet delta nie pomoże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Lukasz, a czy moglbys zrobic zdjecie ugiecia Batsona SWT70MH-3 u mnie ten travel robi robote do 100g. Masz przeciez z czego wybrac 20150919_162808-1.jpg U mnie jest on podstawową wędką na szczupaki, głównie na duże gumy, czasami swimbaity. Rzucam nim swobodnie do 120g, a i więcej by obsłużył tylko, że standardowe moje gumy z obciążeniem na szczupaka dochodzą właśnie do tych okolic Tutaj SWT70MH-3 w wykonaniu by @yglo Z traveli w domu oprócz w/w kijka i wspomnianego treka i tidemastera mam jeszcze SWT70M-3 (też w wykonaniu Zbyszka) oraz CKC-664M i TRS66MF4 (ale te dwie to już inne zastosowania) Edytowane 14 Stycznia 2017 przez SzymusS 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Na paluszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Az Kuboty od ziemi oderwalo Ladne ugiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 ło matko bosko faktycznie srodkowy segment, nie ogarnia ze jest wędką Coś nie tak ze zdjęciem jest, kąt, perspektywa, nie wiem... Dzisiaj przyginaliśmy ten kij z @Darek64, wszystko z nim jest ok. Ugięcie takie, jakie powinno być, nie ma żadnych dziwnych przesztywnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Coś nie tak ze zdjęciem jest, kąt, perspektywa, nie wiem... Dzisiaj przyginaliśmy ten kij z @Darek64, wszystko z nim jest ok. Ugięcie takie, jakie powinno być, nie ma żadnych dziwnych przesztywnień.Mówiłem, że kwesta zdjęcia to się śmieli, obrazek na ścianie też załamuje perspektywe na tle blanku ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Az Kuboty od ziemi oderwalo Ladne ugiecie.Przy innych zdjeciach poprosze mojego fotografa o wycięcie mnie z kadru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Nie ta długość ale ja pod duże gumy o łącznej gramaturze ok 45g używam Batsona CB70H. Nie wiem na co to konkretnie ma być kij ale jeżeli głównie na szczupaka, to szczerze polecam. Mi w Szwecji sprawdza się doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 nie ta długość i ciężar przynęt tak z razy 2 albo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Nie ta długość ale ja pod duże gumy o łącznej gramaturze ok 45g używam Batsona CB70H. Nie wiem na co to konkretnie ma być kij ale jeżeli głównie na szczupaka, to szczerze polecam. Mi w Szwecji sprawdza się doskonale45 gr. to jest kopyto 6" z główką 10 gr. Tu raczej mówimy o większym kalibrze. Co nie zmienia faktu że ten cb to świetna konstrukcja ☺ Edytowane 14 Stycznia 2017 przez adasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 45 gr. to jest kopyto 6" z główką 10 gr. Tu raczej mówimy o większym kalibrze. Co nie zmienia faktu że ten cb to świetna konstrukcja ☺ zgodze się, jak bym szukał blanku pod takie łowienie, miał bym ciężkii wybór po miedzy batsonowymi cb a x11/12 phenixa, z minimalna przewagą jednak batsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 zgodze się, jak bym szukał blanku pod takie łowienie, miał bym ciężkii wybór po miedzy batsonowymi cb a x11/12 phenixa, z minimalna przewagą jednak batsonaJa bym wybrał tak.Phenix X - spinBatson CB - cast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 nie ta długość i ciężar przynęt tak z razy 2 albo 3 Rzeczywiście nie doczytałem o jak duże gumy chodzi autorowi... CB70H ogarnia komfortowo do 45g, czyli jakiś relax 5" na główce 15g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Custom Rods Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Próba podniesienia kotwicy M1 Swimbait 25lb. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez BB Custom Rods 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 http://www.mudhole.com/MHX-CB905-Blend-Crankbait-Rod-Blank-GB?trk_msg=IOBIO44C0AI47EDHC1NAIG6CCS&trk_contact=F73T61DJ1DT7J9A9KETJ7EKLVK&utm_source=Listrak&utm_medium=Email&utm_term=Shop+Mud+Hole&utm_campaign=25+Off+CB905+GB Jest materiał na docinanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam miał ktoś wędkę na blanku phenix PSW 700 ML.I mógł bym mi powiedzieć czy nada się pod duże gumy i jerki tak do 120g?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Przerobilem swimbaitowe blanki Batsona, MHXa, SCIV, Lamiglasa, a tu dzis wyskoczyl taki AS z rekawa... Talon VI+ 79H. Dlugi na 236 cm, mocy opisowo 30lb do 100g, szczyt 2,45 mm, dolnik 21mm, waga 107g i wszystko to brzmi ciezko i groznie dopoki sie blanku nie wezmie do lapy! Piorko przez rewelacyjny balans, sztywny i szybki a w ucieciu jak na te moc gleboki, cieply. Na zdjeciu podwieszony ciezarek 150g, na ile moglem sam cyknac fotke - oddajaca moc szczytowki. Stawiam go na podium w tym wymienionym towarzystwie, choc wyglada dosc starodawnie, takie "brzydkie kaczatko" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Cześć Zbyszku, Czy mógłbyś zmierzyć grubość ścianki lub średnicę wewn. dolnika? Podejrzanie lekki ten blank jak na tak dużą zbieżność. Tylko 7g cięższy niż M1 35lb i o ponad 10g lżejszy niż Avid Inshore 30lb. Fakt, że 3" krótszy. Strzeliłbyś ugięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi