DelTor0 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Szkoda ze w trzech czesciach nie robia tego blanku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Sr zew w tym egz 21,09mm a wew 19,08 na fotce dolniki 79H i 64HM Blank bedzie u mnie na pewno jeszcze z miesiac, wiec Krzysiu zapraszam, droge znasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Jutro prawdopodobnie będę jechał tą drogą na Sochaczew tylko jeszcze nie wiem w jakich godzinach(w zakresie roboczych), jak Zbyszku u Ciebie z dostępnością i czy bym nie przeszkadzał? Edytowane 10 Marca 2017 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Tomek, zapraszam, bede w domu, tylko prosze zadzwon wczesniej. Zrobimy foty ugiecia dla Kolegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jaką średnicę ma ten Talon w odległości około 35cm od końca dolnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Na 35 cm od konca dolnika ma 17,46 mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Tfu, chodziło mi o M1 25lb. Waży chyba ok 100g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Tomek, zapraszam, bede w domu, tylko prosze zadzwon wczesniej.Zrobimy foty ugiecia dla Kolegow Niestety dziś nie jadę, kontrachent przełożył mi odbiór na poniedziałek rano i jak będę wracał później z Sochaczewa to mogę podlecieć, tylko nie wiem jak u Ciebie. Zdzwonimy się z resztą, nr tel. mam nadzieję, że bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Ma ktos moze zdjecia ugiec 4c710hf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Ugięcie St.Croix 4c710hf Na ścianie jest naklejona taśma aby lepiej zobrazować 100g 200g 300g 500g 1000g 1500g 2000g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Piękne typowo swimbaitowe ugięcie, Ci się nie mylą z nazwami blanków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Oglądałem tego Talona na rybomanii u chłopaków z art-rodu.Naprawdę blank miazga pod duże gumy i woblery.Pod koniec miesiąca będzie u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Jaki byłby orientacyjny koszt "bieda wersji" kijka castingowego na ponton maksymalnie do 120g? Kijek jak najbardziej uniwersalny- w sensie że typowe jerkowanie tylko okazyjnie tak tylko dla odmiany. Pytam, bo nie wiem czy będzie mnie stać i ewentualnie szykować kasę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam serdecznie Mam prośbę. Czy może ktoś polecić blank do dużych szczupakowych przynęt w zakresie 60 - 200g. Długość minimum 230 cm. Najlepiej w dwóch kawałkach. No i jak najmniej pałowaty :-) Z góry dziękuje za pomoc :-)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Sporo informacji masz w tym wątku ... http://jerkbait.pl/topic/84717-nasze-zestawy-swimbaity-duże-gumy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Hej widziałem ten wątek ale dzięki za pomoc. Tylko ja szukam czegoś w 2 częściach a tam kijki w jednym kawałku poopisywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ale nie ma sensu zakladac osobnych watkow dla jednoskladow, dwuskladow czy trzyskladow, pod to samo zastosowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 A ja troche odkopię temat i zapytam o Blank zoga g75 12kg ktoś juz robił na nim kij pod duże gumy ? Masa max bedzie oscylować w przedziale do 160 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Oglądałem tego Talona na rybomanii u chłopaków z art-rodu.Naprawdę blank miazga pod duże gumy i woblery.Pod koniec miesiąca będzie u mnie.VI plus ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 A ja troche odkopię temat i zapytam o Blank zoga g75 12kg ktoś juz robił na nim kij pod duże gumy ? Masa max bedzie oscylować w przedziale do 160 gram Mam ten kij, uzbrojony przez @jbkNiestety nie wypowiem się jak się sprawuje, bo jeszcze na niego nie łowiłem (czeka do lipca na sezon sumowy, gdyż takie było jego docelowe przeznaczenie u mnie)Do dużych gum na szczupaki używam innego kijka Jestem z wawy, jakbyś chciał to możesz podjechać do mnie, to sam zobaczysz co i jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Witam Panowie chciałem odświeżyć temat trochę .. Widzę że było tu poruszony watek o caście do dużych gum i budowie takowego na blanku phenixa M1.Potrzebuję czegoś długiego 250-270cm czy blank MXUR80H-B będzie tutaj dobry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Poyrzebujesz tak dlugiej wedki w jednym kawalku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Wole w dwóch najlepiej z oddzielanym dołem w tych phenixach chyba da się to zrobić za cenę gwarancji oczywiście ...Ciężko jest upakować kij 250-270 do samochodu ale na upartego do kombi da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Zerknij na Talony VI+ z oznaczeniem XHF2, mocy maja dostatecznie bo 30lb a model 8' ma szczyt 2,8mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Znalazłem 90XHF2 ale ciężar wyrzutu tylko do 100grCena też jak na włókno im6 trochę duża ale może i ten typ tak ma.. Edytowane 1 Lipca 2017 przez darkonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi