TrikWe Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Hubercie czy MHX L905-2 zawsze zbroisz spiralnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Cześć. Chodzą mi po głowie dwa blanki z tackle24.de, konkretnie TAC CrossSpinning CS8120 oraz TAC CrossFighter TAC CF 120. Czy miał ktoś z nimi do czynienia? W zamyśle jest budowa wędki do obsługi gum 50 - 100 g i dużych woblerów w trollingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Talon VI plus 80XHF2 Pike2,44m 2sec20-80g. 15-30lbMiał ktoś może do czynienia z tym blankiem?Ile max bezpiecznie i w miarę komfortowo to rzuci?Cześć,Mam wędkę na tym blanku i w tym roku miałem okazję przetestowania jej na szczupakach. Nie rzucałem nim więcej niż 120gr. Myślę że te 140-150gr powinien machnąć.Ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony, piękne głębokie ugięcie przy holu, jak to w Talonach ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lefrajt Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Koledzy, pomocy Szukam blanku, który coraz bardziej wątpię, że istnieje. Długość 2,4-2,5m, akcja m-f, niestety koniecznie dwuskład. Wędka miałaby służyć do obsługi gum od 50g, do 110g w pełnym komforcie z możliwością oddawania dynamicznych rzutów, z opcją rzucenia 130g w razie potrzeby. Okazuje się, że prawdopodobnie blank FA Pike 8042 jest za mocny pod takie zastosowanie (wątek Skalka), a już myślałem, że znalazłem Jest na rynku sporo wędek seryjnych spełniających te kryteria, ale bawię się w rodbuilding i chciałbym kij uzbroić po mojemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Koledzy, pomocy Szukam blanku, który coraz bardziej wątpię, że istnieje. Długość 2,4-2,5m, akcja m-f, niestety koniecznie dwuskład. Wędka miałaby służyć do obsługi gum od 50g, do 110g w pełnym komforcie z możliwością oddawania dynamicznych rzutów, z opcją rzucenia 130g w razie potrzeby. Okazuje się, że prawdopodobnie blank FA Pike 8042 jest za mocny pod takie zastosowanie (wątek Skalka), a już myślałem, że znalazłem Jest na rynku sporo wędek seryjnych spełniających te kryteria, ale bawię się w rodbuilding i chciałbym kij uzbroić po mojemu...Jest fajny blank nfc bb806, ale to monoblank, może być ci ktoś "podzielił"... ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lefrajt Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 No właśnie jednoskład bym jakiś znalazł. Nie wiem czy jest opcja tak po prostu podzielić i wstawić spigot bez szkody... Ale może to będzie jakaś opcja, jak inne nie wypalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 No właśnie jednoskład bym jakiś znalazł. Nie wiem czy jest opcja tak po prostu podzielić i wstawić spigot bez szkody... Ale może to będzie jakaś opcja, jak inne nie wypalą.Nfc 806 ma również Paweł (@gaweł) z twoich stron, podjedź, obejrzyj, powyginaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lefrajt Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Kolega właśnie czeka na przesyłkę z tym blankiem NFC - na pewno obadam Tak, czy siak, mam spore obawy przed wstawianiem spigota, może niesłusznie. Nie rozważałem takiej opcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Czy ktoś ma może uzbrojony blank NFC BB 806-2 (IM) i podzieliłyby się wrażeniami? Chodzi głównie o dolny i górny max cw. Jak to się spisuje przy łowieniu szczupaków na gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Czy ktoś ma może uzbrojony blank NFC BB 806-2 (IM) i podzieliłyby się wrażeniami? Chodzi głównie o dolny i górny max cw. Jak to się spisuje przy łowieniu szczupaków na gumy?Wydaje mi się że koledzy: Slawek77 i Gaweł posiadają takie kije. Na pewno Ci wszystko dokładnie o nich opowiedzą. A od siebie dodam że ze stajni NFC to 709hm jest super pod większe gumy. Mega elektryczny blank jak na swoją moc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 A tego 709HM ma kolega kkonrad jak byś potrzebował informacji od użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Wydaje mi się że koledzy: Slawek77 i Gaweł posiadają takie kije. Na pewno Ci wszystko dokładnie o nich opowiedzą. A od siebie dodam że ze stajni NFC to 709hm jest super pod większe gumy. Mega elektryczny blank jak na swoją moc.Dzięki za odpowiedź. Oni mają jednosklad, a ja poszukuję informacji o dwuskladzie - słyszałem, że jest trochę słabszy i odrobinę się różni, mimo że na papierze to praktycznie to samo. Niestety na jednosklad nie mogę sobie w tej długości pozwolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zillionx Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 witam kto z Kolegów posiada wedkę na blanku NFC BB806-2 IM chodzi od ilu sie faktycznie ładuje w dole (całkowity cw) i górny zakres max do ilu sie ładuje nie chodzi ile sie da rzucić na maxa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 witam kto z Kolegów posiada wedkę na blanku NFC BB806-2 IM chodzi od ilu sie faktycznie ładuje w dole (całkowity cw) i górny zakres max do ilu sie ładuje nie chodzi ile sie da rzucić na maxa:)Bez problemu rzucisz już 30 g. Ja w pełnym komforcie rzucam jeszcze 120-130 g ale wiem, że niektórzy ładują z tego 150 i więcej. W każdym razie u mnie chodzi głównie w przedziale 50-100 g i sprawdza się znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Bez problemu rzucisz już 30 g. Ja w pełnym komforcie rzucam jeszcze 120-130 g ale wiem, że niektórzy ładują z tego 150 i więcej. W każdym razie u mnie chodzi głównie w przedziale 50-100 g i sprawdza się znakomicie.Łukasz, a Ty nie masz czasami na myśli jednoskładu 806-1 (IM) ? Miałem ten blank BB806-2 IM i jeśli chodzi o dolny zakres to 30g rzeczywiście bez problemu, ale górą to moim zdaniem 130g jest już max - mam oczywiście na myśli komfortowe rzucanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Łukasz, a Ty nie masz czasami na myśli jednoskładu 806-1 (IM) ? Miałem ten blank BB806-2 IM i jeśli chodzi o dolny zakres to 30g rzeczywiście bez problemu, ale górą to moim zdaniem 130g jest już max - mam oczywiście na myśli komfortowe rzucanie. A fakt, pomyliłem, masz rację ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zillionx Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 kupiłem blank BB806-2 IM dziekuje za porade 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zillionx Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Petarda 20gr -100gr spoko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi