gfg8 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Mam prośbę czy mógłby ktoś, kto posiada przykładowy kijek(obojętne jakiej firmy) zmierzyć ile wynosi szerokość rękojeści wędki castingowej?Chodzi mi o odległość od brzegu rękojeści do końca pazura w kiju castingowym (dwuskładowym) o długości około 2m(20-70g).Zastanawiam się czy taki kij rozłożony zmieści się do rury PCV o średnicy 5cm?Nie mam obecnie możliwości sprawdzenia tego a właśnie staram się zaplanować bezpieczny transport kijka z zagranicy. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 18-tka Fuji - 49,4mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfg8 Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Dzięki Krzysiu Proszę moderatora o usuniecie tematu żeby nie zaśmiecać forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Czmu usuwać, może komuś przyda się ta informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Witam , A przykładowo tu troszkę więcej szczegółów: http://www.fujitackle.com.au/Product%20Pages/castingreelseat s.html PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi