WOBI Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Witam interesuje mnie wędkowanie we Francji,a dokładniej Sekwana od Paryża do Rouen.Ceny licencji,jak i gdzie nabyć,ryby itp. Jeżeli ktoś coś wie to poproszę tu lub na priv. pozdr.Wobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Pytaj Szymon Tomera Vistula Fishing bo chyba tam wlasnie pracuje czy cos. Wpisz jego funpage, ja go nie znam osoboscie ale wyglada na spoko goscia i cos moze pomoc Edytowane 9 Grudnia 2016 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 W ostatnim numerze WŚ jest artykuł o wędkowaniu na tych wodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Kurcze nie mam dostępu do prasy,za granicą jestem. Ale spróbuje tutaj gazetę ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Wobi zagadaj na PW podam Ci namiary na Chłopaków (Szymon T. i Koz@k). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JURI Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Witam wędkuje ktoś z forum we Francji. Ja wędkuje w departamencie Moselle 57 chętnie wyskoczylbym z kimś na ryby lub mini zlot jerkbait. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi