awid Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Mam pytanie do u?źytkownik?łw tej maszyny co o niej mogą powiedzieć, jak się sprawdza podczas łowienia i do jakich przynęt mo?źna ją bez obaw stosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 To kolowrotek klasy 2500.Zatem jaz, klen, pstrag...lapanie lekkie i sredniolekkie.Z pewnoscia mechanicznie nie jest mocniejsza niz modele z obudowa z aluminium. Pozdrawiam i powodzenia w walce na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awid Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Nie walcze na allegro (brak kasy)tylko tak pytam mo?źe za pare lat będzie mnie stać. A czy na bolenia mo?źe się nadać woblery max 8 gram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 To bylyby bolenie na lekko Z jakims kijem do 12 lb mocy pewnie by fajnie smigal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 IMHO, na bolenie za słaby.To kręcioł do zastosowań wymienionych przez @Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awid Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Tak na lekko a pytam dlatego ?źe kolega ma Daiwe Tournament Airty 2500 i śmiga za boleniami nawet woblerami do 12 gram i nic sie nie dzieje kołowrotek chodzi idealnie, a stella jest chyba wy?źej ni?ź ta Daiwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Daiwa 2500 to odpowiednik starego shimano 3000..lub nowego 4000 z mniejszą szpulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awid Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Czyli co bebechy ma mocniejsze bo z wyglądu to b mały kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awid Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 miałem Daiwe Emblem 2500 i była du?źo większa od tego Airty 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Mozliwe, ale nadal uwa?źam ?źe Stella 2500Fb to idealny krecioł na kleniojazie i pstrągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awid Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 to na bolenia myślisz ?źe nada się shimaniak w rozmiarze 3000 a dokładnie Twin Power 98r. na wewnętrzny rynek japan?Mam emblema Z 3000 iA i wiem ?źe to super mocna maszynka ale swoje wa?źy.A mo?źe posiadasz taką stelle 2500FB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Posiadałem - C3000, czyli 2500 ze szpulką od 3000 - zacna maszyna, ale do l?źejszych zastosowań. Ten TP 3000 jak najbardziej się nada, stare modele 3000 to konstrukcyjne 4-ki z minimalnie mniejszym rotorem i szpulką. Sam niedawno zakupiłem do rapowania Stellę 3000DH, 2500F przy niej to maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi