ugly-hml Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Dzień dobry!Nazywam się Rafał i wędkuję, hmmmmm, raczej wędkowałem róznymi metodami już od.., od..., no długo Specjalnie napisałem wędkowałem, bo tak w sumie to kija nie trzymałem od 2010 roku. Ale czym skorupka za młodu nasiąknie.... Z pomysłem odświeżenia starego hobby nosiłem się już od dłuższego czasu, wybór padł na spinning i za sprawą mojego kolegi z pracy na struganie woblerków i wpadłem po uszy, a mam prawie 2 m wzrostu, więc dość głęboko.Zacząłem od takich - pływający, balsowy Ugly "Angus"Waga - 5,7gDługość - 6,2cm Edytowane 10 Grudnia 2016 przez ugly-hml 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Szacun. Jak zaczynasz od takiego poziomu to co będzie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 No nieżle, co niektórzy kończą swoją przygodę na takim poziomie,a TY dopiero zaczynasz...co będzie za rok?Czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Rafale, witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Witaj Pięknie:) Ale tak to jest jak jest Jerkbajt.pl Jak się wątki poczyta to wszystko jak na tacy.Nie trzeba wyważać otwartych drzwi. Czy w tych wobkach jest obciążenie? Przy tej długości i kształcie myślę,że powinny mieć ciut większą masę. Pozdrawiam - Romek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Wcale nie są brzydkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Masa jest tak rozłożona, żeby miały dość drobną pracę lekko lusterkując. I są brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) To jak te są brzydkie to Ja chcę zobaczyć te ładne .Uważam że wcale nie są brzydkie.Ciekaw jestem jakie będą następne???? Edytowane 11 Grudnia 2016 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam w naszej społeczności , a woblery ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Następny brzydal jeszcze jako prototyp, ale zapowiada się apetycznie Balsowy pływakWaga - ok. 8gDługość - 9cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dla ryb będzie apetyczny.Jest mega ,wygląda tak jak byś robił woblery od lat. Będzie ciekawie w Twoim wątku.Zimowe wieczory będą dzięki temu krutsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreczmar Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Cześć brzydalu Witam w swoum watku. Ładne te śpławiki na ćupaki Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Strzała Tobi! Wiedziałem, że wpadniesz To własnie o Tobiaszu wspominałem w swoim pierwszym komentarzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witaj kolego .Wobki będą łowne i z dobra pracą .Będziesz miał zadowolenie jak złowisz pierwsza rybkę na swojego woblera.To najbardziej motywuje do strugania .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Woblerki przyjemnie się ogląda, starannie wykonane. Mam pytanie co kierowało Tobą przy wyborze balsy do produkcji tego typu woblerów /dość długie/. Jaki lakier używasz. Balsa jest miękka i niewdzięczna w obróbce. Przy ataku dużej ryby wobler może zostać uszkodzony.pozdrawiam Andrzej G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Balsa jest niewdzięczna,ale przy odpowiedniej cierpliwości i uwadze nie ma problemu podczas obróbki. Masz rację, może zostać uszkodzony, ale jak to mówią - ryzyko zawodowe ;-)Lakier to HartzLack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Tak paskudne te Twoje woblery, że aż bym chciał mieć w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Lakier ok jest twardy i daje ładny połysk, należy uważać podczas lakierowania aby nie powstały mikro pęcherzyki. Proszę spróbować zrobić coś z lipy bardzo ładnie się struga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Więc prototyp już uzbrojony i po wstępnych testach.Pływający... Praca, hmmm... Powolna, wręcz leniwa... Dopiero jak mu się wrzuci piątkę to pokazuje co potrafi Oj, z bocznymi odjazdami? No pięknie, nie do okiełznania Długo szukałem dla niego nazwy.... Padło na "Saul". Ugly "Saul".Waga - 10gDługość - 9cm Edytowane 15 Grudnia 2016 przez ugly-hml 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Nawet ładny ,przydało by się kilka kolorów dla odmiany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ten "król" wcale nie jest "brzydki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ładny brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Po kolei, nie na kupe Te to dopiero będą brzydactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Idą Święta, już choinka jest i są ozdoby Takie moje wariacje w trzech wariantach.Wesołych Świąt!Życzy UGLY HandMade Lures 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ładne świąteczne rybki, szkoda aby zębaty je pogryzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi