ugly-hml Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zabawy w "tunelu aerodynamicznym" :D https://youtu.be/R2jwI6aiHyE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Takie brzydactwa stworzyłem... Tym razem lipne i tonące UGLY "Lars"Waga - 7-7,5gDł. - 4,7cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Fajne woblerki, choć stery, jak na ten kąt wklejenia, wyglądają na "odrobinę za długie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Też mi się tak wydaje że ster jest zbyt długi,co nie zmienia faktu że woblerki pierwsza klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Przy tej masie ster może być ok.Kolego Rafale - jak to jest z tymi sterami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Może troszkę przydługie te stery, ale wystarczyło je lekko odgiąć... Zresztą testy w "tunelu aerodynamicznym" wykazały że koncepcja jest słuszna Sami zobaczcie: https://youtu.be/wokvh_Fy7FE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 No i miodzio.Przy tych sporo przeciążonych jest ok.Lecz gdyby były pływające tak fajnie by już nie było Lubię taką pracę - stosunkowo wolną(mała częstotliwość) i mocną(duża amplituda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Również mi się taka praca podoba. Powiem Wam w tajemnicy, że trafił się w tym stadzie jeden, w malowaniu pstrągowym, że zamiata jak szalony, wariat jeden ;-) Nie wiem dlaczego się taki trafił, niby taki sam jak inne, ale jednak... Widocznie w każdym miocie jakiś "czubek" musi być ;-) Edytowane 28 Stycznia 2017 przez ugly-hml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 To ten z pierwszej fotki - pstrążek między okoniami. Wygląda,że on ma najdłuższy ster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Tak! To mój brzydal faworyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Takie breloki mi wyszły dla grupy Woblerowa Pracownia i .... Chętnych było dużo, gorzej już jak zrobiłem Jakby ktoś chciał - zostało 7szt. http://allegro.pl/show_item.php?item=6694839090 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Kapu-kap, kapu-kap.. Pierwsza kąpiel tym razem bez sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Idziemy za ciosem. Ubieranie w zbroję To je amelinium 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ooo ta łuska... kurde pracochłonne te jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgadzam się z przedmówcą, fajowy patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Tak, pracochłonne, ale gdzie mi się spieszy Zobaczymy jaki będzie efekt końcowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nauka patrzenia, czyli "czy te oczy mogą kłamać???" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Skończone.Waga - 17-19gDł. - 8cmTonące wolniej lub szybciej lekko lusterkując. Praca typowego jerka. I jest jeszcze jeden.... Lekkie odejście od kolorów naturalnych Taki Prezydent Jamajki Jego praca jest całkiem inna niż poprzednich, jest nieprzewidywalna i lekko chaotyczna. Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Przynęty ładne, ta duża łuska ciekawie wygląda. Kotwice do wymiany przed łowieniem, bo Ci je większa ryba porozgina. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Co do ostatniego jerka fajne malowanie a i czesto w chaosie jest metoda , reszta tez elegancka, fajna łuska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Dzięki za dobre słowo Tak sobie myślę, czy oczy w tych wobkach nie zakłócą prezentacji przynęty, bo jak tylko złapią trochę światła, to błyskają jak głupie. Są zrobione z odblaskowej taśmy A może sprowokują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 O, wobler mi się złamał Nic to, jakoś go naprawię.Waga - 10,5-11gDł. - 8,3cmWolno tonące 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Całkiem równe to złamanie.Do chirurga z tym nie trzeba:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Łuski z amelinum petarda !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi