ugly-hml Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Jedne wobki współpracują, inne nie bardzo. Te akurat przy szybszym prowadzeniu lubiały zrobić koziołka, nie mówiąc już o rzece i szybszym nurcie, więc poszły w odstawkę. Nie wiedziałem co z nimi zrobić, wywalić szkoda, wpadłem więc na pomysł ustabilizowania ich pracy i dorobiłem im... dupkę W weekend będę znał efekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Coś pod sandała a i TW Bolek nie pogardzi Waga - 7-7,5gDł.- 8,5cmPływające... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) I jeszcze takie bez sterowe brzydactwa Waga - 9,5-10gDł. - 8,5cm Edytowane 8 Września 2017 przez ugly-hml 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Heavy Metal Sunday - ameliniowe szaleństwo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Piękne woblery miło się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Oooo, trochę mnie zaskoczyłeś Dzięki wielkie !!! To ja też mam małe stadko które czeka grzecznie na zbrojenie i ustawkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Stu lat na rybkach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 A dziękować, dziękować, ładne te Wasze rybki na tle moich bezsterowych brzydactw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Szybki wypad i szybkie Sweet 40cm oraz Pan Sznurówek Okoń na szczupakówkę a szczupaczek na okoniówkę No nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Takie małe to i jeszcze ślepe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Chyba przez przypadek fajna faktura łuski mi wyszła 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Takie brzydkie maluchy kleniowo-jaziowe Waga - 3,2gDł. - 2,5cmtonące... Edytowane 30 Października 2017 przez ugly-hml 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Takie brzydkie maluchy kleniowo-jaziowe Całkiem ładne ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Fajne są ,jakoś mam sentyment do takich małych woblerków i lubię na takie maluszki łowić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Nie ma to jak z samego rana trochę postrugać "pawiana" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Super strzelam że oko 4cm ładne dziady ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 5cm i małe pestki 2,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Tak między warstwami poliuretanu... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Sezon pstrągowy tuż, tuż... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Tym razem sandaczówki w dwóch wersjach kolorystycznych... Które łapią szczupaki i okonie Waga - 11-12gDł. - 8,5cmZ tym uzbrojeniem są tonące Praca to drobne X połączone z lusterkowaniem - zresztą sami zobaczcie - https://youtu.be/bf1lfoAddxU 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Fajne i prezentacja przynęty też mi się podoba.Tak bardzo swym kształtem przypominają woblery boleniowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Dokładnie. Od boleniówki bowiem się wywodzą Trochę zmieniłem obciążenie i układ steru i zaczęły siadać szczupaczki i większe okonie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi