MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Mam kilka zbiorników na których świetnie się sprawdzają woblery boleniowe ,szczupaki i okonie je bardzo lubią. Potrafią być bezkonkurencyjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Tak między łykami kawy gorącej... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Chyba czas na jerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 I znowu zamiast strugać wobki to strugam ten, no... ołówek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Sezon pstrągowy tuż, tuż czyli za pasem znaczy blisko Po ustawce czekają na zbrojenie Waga - 5-5,3gDł. - 5cmAgresywne X z kolebaniem na boki.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 W jerkach najbardziej irytuje mnie ich płytkie schodzenie i zerowa wyczuwalność na kiju pracy. Więc trza z jerka zrobić woblerka i dołożyć ster(ka) I od razu praca atomowa i głębokość zacna I się taki przyłów podczas ustawki trafił... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 To chyba rozpiór dawno tej ryby nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 No dokładnie rozpiór. Pierwej myślałem że leszcz lub krąp... Chyba na ich zimowisko trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Nadmiar pojawił się na giełdzie Zapraszam http://jerkbait.pl/topic/102069-s-woblery-ugly-hml-sandacz-boleń-szczupak-i-pstrąg/?p=2278274 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Między jedną kawą a drugą 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Wypas ! Piękne na dyplom ! Bliżej maja poproszę o pozwolenie wykorzystania rysunku ☺oczywiście jeśli będzie to możliwe ☺ Między jedną kawą a drugą Bolek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Się odezwij to podeślę w większej rozdzielczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Oki w kwietniu się zgłoszę ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Hej!! Zakończenie sezonu 2017 uważam z udane, choć moje starorzecze na które się wybrałem było w 70% zamarznięte Nie chciałem dziś męczyć szczupaków, ale jeden się zawiesił zwiastując nowy 2018 Był mały, waleczny i ładnie wybarwiony. W '17 udało mi się zrobić kilka ciekawych przynęt, których skutecznością sam jestem zdziwiony , udało się wyciągnąc kilka rybek, które w dobrej kondycji wróciły do wody i co najważniejsze, mimo brakującego czasu udało się pobyć nad wodą i poobcować z naturą czego i Wam, w Nowym 2018 Roku serdecznie życzę. Rafał UGLY HandMade Lures 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Malowanko - czyli sprawdzone kleniówki i prototyp boleniówek bez steru. A na pierwszym planie gift od żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Było zimno, było wietrznie i choć zerowy kontakt z rybą - było zaje... fajnie Przyłów w postaci woblera Salmo Perch8 też cieszy. Swoją drogą ciekawy jestem co zdołało przegryźć taki przypon. A' propos gryzienia - w taką pogodę nie należy zapominać o ciepłych napojach i przekąskach ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Robakowate robalki Czy te oczy mogą kłamać?Waga - 2,5gDł. - 2,5cm Mały, duży, mały, duży.... Czyszczenie oczek, czyli to, co misie lubią najbardziej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Rafale, gratuluję nowego statusu. Wreszcie przerwa pomiędzy wpisami nie była tek duża, jak to u Ciebie zwykle bywało i z czystym sumieniem mogłem stwierdzić, że spełniasz kryteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 O jasny gwint !!! Dziękuje bardzo !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Kiedy klej na sterach schnie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Bezsterowe boleniówki dla wymagających.... wędkarzy i boleni Przynęta, którą trzeba popracować... Waga - 14gDł. - 8,5cmPływające... Oraz nieśmiertelne kleniowo-jaziowe.Waga - 2,6gDł. - 2,5cmtonące... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Pływające bezsterowce....? 14g ? Zaciekawiło mnie to....bardzo ☺wyglądają super i wyobrażam sobie ich pracę...uciekająca ukleja po powierzchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Niestety pomyłka... Z uzbrojeniem są wolno tonące Za wprowadzenie w błąd serdecznie przepraszam. Edytowane 25 Stycznia 2018 przez ugly-hml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 To nie błąd nawet jak są wolno tonące to i tak ciekawa sprawa bo ja się spotykałem raczej z ciężkimi tonacymi bezsterami ☺ ciekaw jestem ich pracy ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 A raczej co można nimi "zagrać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi