ugly-hml Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Przy jednostajnym prowadzeniu delikatnie wężykuje, natomiast zabawa zaczyna się podczas delikatnej pracy szczytówką :-) Prawie jak jerk :-) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zajefajnie ☺chodziło mi po głowie żeby coś takiego zrobić tylko nie wiedziałem jak się za to zabrać ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 KIlka migawek z "tunelu aerodynamicznego" https://youtu.be/bB4ns81uG1o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Dawno mnie nie było, ale mimo wirusów, infekcji, stanów pod i gorączkowych coś się dłubie.Worms, everywhere worms 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Robakowate robalki, brzydkie, krzywe i wogóle ble...Waga - 2,3gDł. - 2,5-2,8cmPływające... Oraz kilka migawek z "tunelu aerodynamicznego"https://youtu.be/9l0ZSnK7sWw Edytowane 18 Lutego 2018 przez ugly-hml 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Z cyklu "Making of.." Coś po Bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Takie stadko się wytarło Bezstery boleniowe, które wyciągną niejednego szczupaka. Dlaczego? Bo ich praca to coś pomiędzy bezsterową boleniówką a jerkiem Jak pisałem wcześniej, trzeba tą przynętą popracować Wyszło kilka pływających i kilka woooolno tonących... Waga - ok. 13,5g Dł. - 8,5cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Takie prototypy Kilka szczupłych, kilka a'la sandaczookoń, no i Ken i Barbie... Zapowiadają się obiecująco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Zważone i ustawione... Czy na odwrót? Waga - 9gDł. - 9,5cmpływające... Kilka migawek z pracy https://youtu.be/YYQncQWTjCQ Edytowane 21 Marca 2018 przez ugly-hml 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Chciałem wystrugać królika, kurczaczka czy choćby pisankę... I co siądę, to mi boleniówki lub kleniówki wychodzą... Ech... Drogie Bravo! Czy jest to normalne?? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Tak to normalne???? no chyba , że zapakujesz je do koszyczka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Chciałem wystrugać królika, kurczaczka czy choćby pisankę... I co siądę, to mi boleniówki lub kleniówki wychodzą... Ech... Drogie Bravo! Czy jest to normalne?? 20180329_162017.jpgSurowy klimat ,,,,,,,,struganek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ciepło, coraz cieplej Pudełka pełne i człowiek przestaje myśleć o struganiu a zaczyna o coraz częstszym wypadaniu nad wodę. No i o motocyklach Bo tak ciepło, ech.... Boleniówki bezsterowe. Ostatnia warstwa lakieru schnie spokojnie. W związku z powyższym chyba ostatnie na długi czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Tak mi się jakoś zakręciło Mój pierwszy Wiem, brzydki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Jeszcze tylko zbrojenie, ustawka i gotowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Kręcenie jest fajne Spodobało mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Wzdręga na Micro Jiga... Czyli kręcenie się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Się pokręciły ohydztwa... obrzydlistwa Na razie rączka się na imadełku wyrabia, jeszcze trochę wody upłynie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Ładne ☺ Jaka waga tego na samej górze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Dzięki Waga to ok. 1g, ale myślę, że można podciągnąć o jakieś 0,5g w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 To kręcenie, to chyba bardziej poważna jest sprawa, niż mi się wydaje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Tym razem coś bardziej gumiastego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 33 lata temu Tato zabrał mnie pierwszy raz na ryby. Dokładnie w to miejsce. Rzucił ziarno, które spadło na podatny grunt. 30 lat temu złapałem w tym miejscu swojego pierwszego szczupaka. Na spinning z włókna i małą obrotówkę Trochę to zarosło, kiedyś było większe albo to ja byłem mniejszy... Sam nie wiem... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Porzucane "przy okazji" Same maluchy ale zabawa przednia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Znalazła się chwilka, by trochę pokręcić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi