Skocz do zawartości

UGLY - woblery HandMade

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Dziś malowanie z przeszkodami  :D Najpierw dysza... Chyba za mocno ja dokręciłem i pękł gwint, gdzie jedna jego część została w środku... Na szybko klej UV załatwił sprawę  ;)  Potem padł wyłącznik w kompresorku... Wycieczka do piwnicy i ten co kiedyś był w kuchni, z przebiegiem milion razy włącz/wyłącz dostał drugie życie  :D

Pod koniec termik w suszarce zaczął protestować i trzeba było dłuższe przerwy robić. Ech...

post-64912-0-29093400-1555277059_thumb.jpgpost-64912-0-35574200-1555277086_thumb.jpgpost-64912-0-06903400-1555277134_thumb.jpeg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Dziś totalna flauta, dosłownie i w przenośni ;)  Jednak udało się 2 maluchy wydłubać Bezsterowa ósemka rządzi :D  :D  :D 
No i taka z brzegu... bo to ryba jest, nie?
#uglyhandmadelures

post-64912-0-07299000-1557608841_thumb.jpgpost-64912-0-40576500-1557608908_thumb.jpg

Ponownie przypominam o obowiązujących na całym forum limitach wielkości ryb, których zdjęcia są tu zamieszczane. Od siebie ponownie proszę - niech te rybki będą choć wymiarowe... Zdjęcie bobaska usunąłem.

Edytowane przez woblery z Bielska

Tak, racja, przepraszam... Chciałem tylko pokazać, w pewnych warunkach, skuteczność jednej przynęty nad innymi. Akwen niewielki a młócących wodę kilku, więc nawet taki maluch cieszy ;) A tak w tajemnicy powiem, że wymiary ochronne to dla mnie mogą nie istnieć bo  tak czy siak wszystkie rybki lądują w z powrotem w wodzie ;)

• Like 2

Woblery na nocne sandacze. Na razie w dwóch malowaniach: srebro z pomarańczą na grzbiecie, perłowym brzuchem i żółtym ogonem... Oraz srebro ze złotem, ciemnym pozłacanym grzbietem, perłą na brzuchu i pomarańczowym ogonem ????????????
Praca to drobne X, woooolno tonące :D 
Waga - 9,5g
Dł. - 9cm
#uglyhandmadelures

post-64912-0-43828700-1558038772_thumb.jpgpost-64912-0-12252700-1558038820_thumb.jpg

Filmik z pracą i dodatkowo 20 gramowy wobler szczupakowy

• Like 3

Dziś dzień pełen emocji  :D Najpierw mój osobisty, mały Diabełek zajął 4 miejsce na Mistrzostwach Europy, a potem na delikatną wędkę wjeżdża taka mamuśka ???????? 

Film powstał dzięki półnagiej niewiaście opalającej się nieopodal  ;) 
Rybcia do wody a niewiasta do domku  :D  :D  :D 

• Like 2